کاربرد و تعریف اینترنت اشیا چیست؟ چه متقاضیانی دارد؟
اینترنت اشیا یک فناوری وسیع انتقال داده بین اشیا از طریق اتصال داده می باشد که با وصل شدن دستگاه ها به یکدیگر قادر به انجام و دریافت داده هایی می باشد که به روند تسهیل کار های مورد نظر شما کمک می کند. در این مقاله از مجله اینترنتی 5 عصر قصد داریم تا پیرامون اینترنت اشیا و متقاضیان آن و هم چنین دامنه کاربرد آن صحبت کنیم.
این شبکه ها آنقدر وسیع هستند که کمتر کسی امکان دارد که از این فناوری استفاده نکرده باشد و یا در آینده حتما از آن استفاده خواهد کرد.
بنابراین متقاضیان اینترنت اشیا تک تک انسان ها می باشند. در ادامه به معرفی کاربرد اینترنت اشیا و مشتریان و متقاضیان آن می پردازیم با ما همراه باشید.
دامنه کاربرد اینترنت اشیا و متقاضیان
تجهیزات پزشکی و مراقبت های درمانی
این کاربرد از اینترنت اشیا هم مورد استقبال پزشکان هست هم خود بیماران. بدلیل اینکه تجهیزات و دستگاه هایی مثل دستگاه فشار خون و یا قند خون که فشار و قند بیماران را به طور لحظه ای ثبت می کند و برای بیماران استفاده از آن بسیار راحت می باشد. همچنین دستگاه هایی برای بهبود کیفی زندگی معلولین و افراد با بیماری مزمن و تسهیل زندگی آن ها فراهم می گردد.
وسایل خانگی
در این مورد همه ی ما به طور قطع متقاضی استفاده از این وسایل خانگی هوشمند مثل روشنایی هوشمند هستیم. این فناوری ها با توجه به نور محیط خود نور را به صورت اتوماتیک تنظیم می کنند و باعث صرفه جویی و بهینه سازی انرژی می شوند.
سیستم حمل و نقل
شاید برای شما هم بار ها پیش آمده است که در پشت ترافیک سنگین قرار گرفته باشید و این شما را خسته و کلافه کرده باشد. پس شما نیز از متقاضیان و مشتریان پر طرفدار این فناوری از سیستم های حمل و نقل هوشمند خواهید شد. در این سیستم بار ترافیکی از طریق دوربین ها و حس گر های موجود در راه میزان بار اضافه در خیابان ها را کم می کند و تعداد خودرو ها در خیابان ها را می سنجد.
مزرعه داران
متقاضیان این سیستم مزرعه داران نیز می باشند، زیرا به وسیله ی این فناوری سیستم به طور هوشمند با توجه به مقدار رطوبت خاک میزان آب کافی برای گیاهان را فراهم می نماید و همواره به صورت لحظه ای میزان مواد مورد نیاز گیاه را از خاک اندازه می گیرد و بدون هیچ هدر رفتی آن ها را اضافه می کند.
خودروهای هوشمند
متقاضیان این سیستم هوشمند مجهز به اینترنت اشیا کسانی هستند که وقت رفتن و چک کردن لحظه به لحظه ی خودروی خود را ندارند. خودروهایی که مجهز به اینترنت اشیا باشند با استفاده از این فناوری همواره محل خود را به همراه تصویر به کاربر گزارش می دهند. به طور هوشمند مقدار سوخت و مواد مورد نیاز موتور خودرو را چک کرده و گزارش می دهند.
فروشگاه های خرید هوشمند
متقاضیان این سیستم افرادی هستند که وقت زیادی برای گذاشتن برای خرید ندارند. در این فروشگاه ها بر اساس پروتکل ها مقایسه ای و ذخیره سازی خرید های قبلی کاربر و سنجش موارد مورد نیاز کاربر محصولات مورد نیاز را در اختیار کاربران قرار می دهد.
هواپیماهای هوشمند
هواپیماهایی که با بررسی شرایط جوی مناسب و با وارد کردن مقصد خود به سمت مقصد پرواز کرده و هرگونه مشکلی که هواپیما دارد را گزارش می کنند.