شبی که ماه کامل شد

ژکوند کیک یکی از بهترین کیک های کلاسیک فرانسوی

ژکوند کیک یکی از کیک های خوشمزه فرانسوی به شمار می آید. اما پخت هر غذا یا کیک و دسری مستلزم دانستن یک سری نکات و آشنایی با روند تهیه آن نیز می باشد زیرا نکات کلیدی آشپزی به شما در تهیه بهترین و خوشمزه ترین غذاها کمک شایانی می کند. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه ژکوند کیک آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما مخاطبان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد. شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول طلایی ژکوند کیک فرانسوی را تهیه نمایید. در ادامه خواهید توانست این کیک خوشمزه را آماده کنید.

ژکوند کیک 3

ژکوند کیک چیست؟

باید خاطر نشان کرد که ژکوند کیک از دسته کیک‌ های اسفنجی و کلاسیک فرانسوی به شمار می رود که با انواع مغز و یا میوه قابل سرو کردن می باشد.

ژکوند کیک 5

مواد لازم ژکوند کیک

  • آرد: 300 گرم
  • بیکینگ پودر: 2/1 قاشق چایخوری
  • کره: 250 گرم
  • پودر شکر: 250 گرم
  • تخم مرغ: 5 عدد
  • نشاسته ذرت: 50 گرم
  • پرک بادام: 75 گرم
  • آلبالو  هسته جدا: 700 گرم
  • شکر خام: 2 قاشق سوپخوری
  • بریلو ساده: 4 قاشق سوپ خوری

 

ژکوند کیک 4

طرز تهیه ژکوند کیک

  • باید خاطر نشان کرد که در شروع کار باید تمام مواد را برای خودتان آماده کنید تا همگی مواد شما به دمای محیط برسد و حد تعادل رعایت گردد.
  • در مرحله بعد قالب مستطیلی با حدود اندازه 35×25 سانتی متری را کمی چرب نمایید.
  • باید خاطر نشان کرد که فر شما باید با حرارت 180 درجه سانتی گراد از قبل حتما گرم شود.
  • در بخش بعدی باید کره را داخل ظرفی ریخته و با هم زن، خوب هم بزنید. این کار را به مدت 30 ثانیه انجام دهید.
  • در این بخش پودر شکر را به مخلوط اضافه نمایید و آنقدر خوب هم بزنید تا مخلوط شما  کاملا سفید و حجیم گردد.
  • در قسمت بعد، تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط مورد نظر اضافه کنید و با هر بار اضافه کردن تخم مرغ مخلوط خود را به خوبی و به مدت حدود یک دقیقه هم زنید.
  • در قسمت بعدی آرد، بیکینگ پودر و نشاسته ذرت را اضاه نمایید و هم بزنید.
  • بعد از اینکه همگی مواد به خوبی با هم مخلوط شده و به حد یکدست شدن رسید، انها را داخل قالب آماده بریزید و سطح آن را صاف نمایید.
  • در قسمت بعد می توانید آلبالوها را روی سطح کیک خود بریزید.
  • سپس شکر خام و پرک بادام را روی مخلوط خود بریزید.
  • پس از اتمام کار کیک خود را درفر از قبل فر گرم شده بگذارید و به مدت 45 دقیقه به آن زمان دهید تا وسط کیک کاملا بپزد و روی سطح آن طلایی گردد.
  • پس از پایان این مدت،کیک را از فر بیرون بیاورید.
  • بریلو را پس از خنک شدن کیک گرم کنید و روی آن بریزید.
  • اگر مایل باشید می توانید روی کیک کمی پودر قند بریزید.
  • شما می توانید کیک را در دمای محیط تا 2 روز در ظرف سر بسته نگهدارید.
  • ژکوند کیک را می توانید با میوه زردآلو، گلابی و سیب هم آماده کنید.
  • لازم به ذکر است که جای شکر خام می توان از شکر سفید دانه درشت هم استفاده نمود.
  • در ضمن استفاده از بریلو اختیاری می باشد.

ژکوند کیک 1

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.