دانلود تمام قسمتهای سریال هیولا

دانلود تمام قسمتهای سریال رالی ایرانی 2

دانلود تمام قسمتهای سریال سالهای دور از خانه

نکات کلیدی آشپزی برای بهترین آشپزهای دنیا

نکات کلیدی آشپزی به شما در تهیه بهترین و خوشمزه ترین غذاها برای یک شام یا ناهار لذیذ و مقوی کمک شایانی می کند. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با یک سری نکات کلیدی آشپزی آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما مخاطبان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد. شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول و نکات کلیدی آشپزی انواع غذای خوشمزه و دلپذیر را تهیه نمایید. در ادامه خواهید توانست یک آشپز حرفه ای شوید.

 

نکات کلیدی آشپزی

نکات کلیدی آشپزی 6

 

خوشمزه تر شدن خورش قیمه

لازم به ذکر است که برای خوشمزه تر شدن خورش قیمه شما باید لپه را ابتدا خیس دهید بعد آن را همراه با گوشت تفت داده تا طعم و مزه آن عالی گردد. درضمن نیازی به جدا پختن لپه نمی باشد زیرا لپه با گوشت خواهد پخت.

نکات کلیدی آشپزی 1
خارج کردن ژله از قالب

  • برای خارج کردن ژله از قالب می بایست دور ظرف ژله را با نوک چاقو جدا نمایید.
  • کناره ژله را با انگشتان خيس آرام از ظرف جدا نمایید.
  • قالب ژله را حدود 10 ثانيه در آب گرم بگذارید، تا کناره ژله به مقدار کم ذوب و از ظرف جدا گردد.
  • بعد از آن قالب را از آب بيرون کشیده و آرام تکان داده تا ژله از قالب جدا شگردد.
  • در این مرحله بشقاب مرطوب را در دهانه‌ قالب قرار دهید و ‌قالب و بشقاب را همزمان برعکس کنید.
  • قالب را آرام تکان دهید و از روي ژله بگیرید.

نکات کلیدی آشپزی 2


تهيه ترشی

  • لازم به ذکر است که سرکه‌ ترشي بايد خالص باشد.
  • بهترين سرکه براي ترشي کردن استفاده از سرکه انگور می باشد.
  • اگر مطمئن نیستید که سرکه خالص است، قبل از تهيه‌ آن را چند بار بجوشانید تا کپک نزند.
  • ظرف ترشي بايد تميز و خشک و دارای دري محکم باشد.
  • انواع ميوه‌ و سبزی مصرفی ترشی بايد شسته و خشک باشد.
  • ترشي حتماً باید در جای خنک باشد.
    نکات کلیدی آشپزی 3


ترد ماندن بيسکوييت

برای ترد ماندن بیسکویت باید درون قوطي بیسکویت چند حبه قند بریزید و هیچوقت آن را درون قوطي غير قابل نفوذ نگذارید.


پف کردن سفيده تخم مرغ

براي پف کردن سفيده تخم مرغ به مقدار کم نمک به آن اضافه کنید و خوب هم بزنيد.

برطرف کردن کم نمکی پلو

موقع دم کردن پلو اگر متوجه شدید که نمک ندارد،سریعا مقدار کمی آب نمک را با آب روغن مخلوط نمایید، بعد آن را به کمک کفگير روي تمام بخش های پلو بپاشید.

جلوگيري از ترک خوردن تخم مرغ

براي جلوگیری از ترک تخم مرغ موقع آب‌ پز شدن مقدار کمي نمک يا سرکه به آب آن بیفزایید و با حرارت کم آن را بپزيد. لازم به ذکر است که تخم مرغ را قبل از پخت به مدت کم زير شير آب داغ قرار دهید تا به دمای تعادل برسد.4

نکته: در حين پخت تخم مرغ اگر دچار ترک خوردگی شد، سریع آن را از آب خارج کرده و مقدار کمی نمک بپاشيد، تا مجدد بچسبد.

نکات کلیدی آشپزی 4نکاتی در مورد لیمو عمانی

لازم به ذکر است که بهتر است به جای سوراخ کردن لیمو عمانی آن را ادو قسمت کرده و هسته آنها را بیرون آوریم چون تلخ است، از دیگر ترفندها این است که از شب قبل لیمو ها را در آب خیس نمایید .

نکته: بهترین لیمو عمانی برای کشور عمان پایتخت اردن است که دارای شهرت جهانی است.


چگونه فلفل تند را از فلفل شیرین تشخیص دهیم

  • اگر می خواهید تندی فلفل کم گردد، دانه درون فلفل را بیرون آورید.
  • اگر فلفل ریزتر باشد قطعا تندتر می باشد.
  • اگر فلفل تازه نباشد و دارای چین وچروک باشد و رنگ تیره داشته باشد تند تر است.
  • چنانچه فلفل براق باشد تندتر می باشد.
  • از بوی فلفل نیز می شود فهمید تند است یا خیر.

نکات کلیدی آشپزی 5

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.