معرفی 10 تا از محبوب ترین غذاهای هندی + نکات کلیدی
محبوب ترین غذاهای هندی در این مقاله از مجله اینترنتی 5 عصر خدمت شما عزیزان ارائه می گردد. آیا غذاهای مورد علاقه خود را در رستوران هندی سفارش می دهید؟ شما می توانید آنها را در خانه طبخ کنید و به صورت زنده از طعم تند آن لذت ببرید و هر زمان که می خواهید آن را بپزید.
محبوب ترین غذاهای هندی
1.مرغ کره
مرغ کره یکی از غذاهای پر سفارش در هر رستوران هند در غرب است و خوشمزه است. این ظرف داغ مرغ با طعم کالی (عدس سیاه)، نان و سالاد خام عالی است. دستور غذاها و نان در زیر آمده است، بنابراین امشب می توانید یک وعده غذایی کامل و معمولی هندی را تهیه کنید و بخورید.
بهترین قسمت این دستورالعمل این است که تنها عنصر مورد نیاز شما پودر کاری است. علاوه بر این شما مواد مورد نیاز مانند روغن زیتون، پیاز، سیر، زنجبیل، کره و پوره گوجه فرنگی نیز نیاز دارید.
2.مرغ تندوری
در فهرست بعدی این دستورالعمل ها، مرغ کبابی مشهور هندی است. سخت است که کسی را پیدا کنی که عاشق مرغ تندوری نباشد. این را با برنج باسماتی و مقداری زردچوبه سرو کنید و چند تکه ای از پیاز تازه را برای تندی بیشتر به آن اضافه کنید.
هنگامی که شما دستورالعمل اساسی ادویه تندور ماسالا را دارید، آن را آماده کرده و ذخیره کنید، بنابراین می توانید هر زمان که انگیزه درست کردن آن را دارید، مرغ تندوری را بپزید. اطمینان داشته باشید، این شام مرغ مورد علاقه شما و خانواده شما خواهد بود.
3.مرغ تیکا ماسالا
مرغ تیکا ماسالا یک ظرف مرغ کبابی خوشمزه است که پس از اولین گاز فراموش نشدنی است. گوشت ضخیم و خامه ای با گوجه فرنگی پنیر تهیه شده و کاملا با چیلی، سیر و مرغ مینرال زنجبیل طعم دار شده و در نهایت با طعم دودی بسیار لذیذ می شود.
همانطور که شما در جستجوی این دستور العمل های هندی هستید، اجازه ندهید که لیست مواد تشکیل دهنده شما را بهراساند. اکثریت آن ها از ادویه جات و فلفل و نمک تهیه شده است که از زمانی که شما این غذاها را کشف کنید، قطعا چندین بار از آن استفاده می کنید.
4.روگان جوش
ترجمه تحت اللفظی این غذا از کشمیر به نام “بره قرمز” می آید. رنگ قرمز آن از چیلی خشک کشمیر می آید. در حالی که نام آن ممکن است آتشین باشد، گرمای آن با کرمی که در انتها اضافه شده است، کاهش می یابد.
سفر به بازار محلی بین المللی مواد غذایی ممکن است شما برا با خرید چیزهایی مانند هل، زیره سبز، زردچوبه، و ادویه گرام ماسالا همراه سازد. آنها اغلب در مقادیر کوچک به فروش می رسند، به طوری که مدت زمان زیادی طول می کشد از آنها استفاده کنید.
5.کوفته مالای
Malai kofta (سبزیجات در یک سس ضخیم) جایگزین گیاهی بجای کباب پز است. این با نان یا برنج جیرا بسیار خوب است.
کوفته ها با ترکیبی از سیب زمینی، هویج، لوبیا، نخود فرنگی و ذرت شیرین تهیه می شوند. شما همچنین نیاز به پنیر دارید که ضروری است و شبیه به بافت توفو دارد و علاوه بر این عالی برای هر وعده غذایی گیاهی محسوب می شود. اگر شما نمی خواهید آن را درست کنید به راحتی می توانید آن را پیدا کنید ، به ویژه اگر در بازار غذاهای محلی گشتی بزنید.
6.چول(نخود کاری)
یک غذای کلاسیک و ساده با نخود کاری، چول در شمال هند مورد علاقه است و تبدیل به یک احساس جهانی شده است. مناسب برای یک جمعیت است، به خصوص اگر شما آن را داغ داغ همراه با نان سرخ شده مانند poori یا bhatura سرو کنید.
باز هم، لیست مواد تشکیل دهنده در واقعیت به نظر می رسد بیشتر از دستورالمل تهدید آمیز است. مقداری از نخود ها، پیاز، گوجه فرنگی، همراه با سس و ادویه های زنجبیل را بردارید. این ادویه های معمول هند است که این غذا را منحصر به فرد می کند.
7. پالک پنیر
محبوب ترین پنیر در رستوران های هن تا به حال پالک پنیر است. این چیزی نیست جز اسفناج و پنیر محلی و آن یک غذای طعم دار است که فوق العاده سالم است.
شما ممکن است این ظرف غذا را به شکل “سبز” در رستوران ببینید و این به لطف بخش بزرگی از برگ های اسفناج و شنبلیله پوشیده شده در دستور غذا است. این غذا با پنیر مکعبی فوق العاده است.
8.عدس سیاه
به یاد دارید که در بالا گفتیم که چگونه کالی با مرغ کره خوشمزه است؟ دستورالعمل مورد نیاز شما در اینجا است. عدس سیاه همچنین به عنوان ma ki daal (عدس مادر) شناخته شده است، زیرا این غذا سالم و خوشمزه است.
شما باید شب عدس سیاه خود را خیس دهید، اما بعد از آن، دستور العمل آسان است. تنها مواد جدیدی که شما نیاز دارید عبارتند از روغن (روغن زرد) و انقوزه (آدامس صمغی) که هر دو در هند مفید خواهند بود.
9.چات
چات باید محبوب ترین میان وعده های ناهار هند باشد. فروشندگان به معنای واقعی کلمه در خیابان ها انواع مختلف و خوشمزه آن را در هر بخش از کشور به فروش می رسانند. چات ها محبوب هستند و جایگزین خوبی برای شام می باشند.
Papdi chaat یک ابداع عالی و بسیار سرگرم کننده است. papdi (یا papri) ویفر خمیر خامه ای خوشمزه است که می تواند به مدت چندین هفته ذخیره شود.
10.نان
آخرین، اما قطعا نه کمترین، همه جوره مورد علاقه هندی ها است. نان یک عنصر در آشپزخانه هند است و می تواند با همه چیزهایی که شما تهیه می کنید، از جمله بسیاری از غذاهای محبوب مانند مرغ تندوری یا انواع کباب ها استفاده شود.
اگر چه نان به طور سنتی در یک کوره تندور یا گودال پخته می شود، آنها در فر خانه شما هم به خوبی و راحتی پخت خواهند شد. لیست مواد تشکیل دهنده آن آسان است و شما احتمالا همه چیز که برای تهیه آن نیاز دارید را دارید. با این وجود ماست را فراموش نکنید. این اغلب راز غذاهای هند است.