كروكت سیب زمینی و میگو غذای دریایی بسیار ترد و لذیذ
كروكت سیب زمینی و میگو یکی از غذاهای های خوشمزه و خوش پخت و دریایی به شمار می آید. اما پخت هر غذا یا کیک و دسری مستلزم دانستن یک سری نکات و آشنایی با روند تهیه آن نیز می باشد زیرا نکات کلیدی آشپزی به شما در تهیه بهترین و خوشمزه ترین غذاها کمک شایانی می کند. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه كروكت سیب زمینی و میگو آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما مخاطبان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد. شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول و قواعد كروكت سیب زمینی و میگو را تهیه نمایید. در ادامه خواهید توانست این غذای خوشمزه را آماده کنید و به عنوان شامی خوشمزه با عشقتان میل نمایید.
باید خاطر نشان کرد که كروكت سیب زمینی و میگو یکی از قشنگ ترین و در عین حال خوشمزه ترین غذا برای پذیرایی از افرادی می باشد که برای شما مهم هستند زیرا این غذا بسیار لذیذ و دوست داشتنی می باشد.
مواد لازم كروكت سیب زمینی و میگو
- روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
- میگوی پاك كرده 500 گرم
- پیاز خرد كرده 1 عدد
- سیر له كرده 2 حبه
- نمك یك چهارم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه یك هشتم قاشق چای خوری
- سیب زمینی پوره شده 50 گرم
- پنیر چدار یا گودای رنده شده 40 گرم
- تخم مرغ هم زده شده 2 عدد درشت
- خرده نان 225 گرم
- سس مایونز 60 میلیلیتر یا یك چهارم پیمانه
- سس گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
باید خاطر نشان کرد که مواد لازم كروكت سیب زمینی و میگو خوشمزه برای 9 نفر خدمت شما ارائه شده است.
طرز تهیه كروكت سیب زمینی و میگو
- در مرحله نخست می بایست روغن زیتون را درون تابه با ابعاد و اندازه مناسبی بریزید و سپس روی حرارت ملایم آن را گرم نمایید.
- در مرحله بعد باید میگو، پیاز، سیر، نمك و فلفل را اضافه کنید و حدودا به مدت ۳ دقیقه، مواد را با هم تفت دهید تا میگو به خوبی بپزد و رنگ صورتی به خود بگیرد. آن گاه این مخلوط را درون ظرفی در درون دستگاه غذاساز قرار دهید تا کاملا خرد گردد.
- در مرحله بعد باید پوره سیب زمینی و پنیر را به مخلوط اضافه کنید و برای بار دیگر دستگاه را روشن نمایید تا مایه شما کاملا صاف و یكدستی گردد.
- در این بخش باید هر دفعه به ابعاد و اندازه ۲ قاشق سوپ خوری از مایه مورد نظر را برداشته و به شكل تخم مرغی آن را حالت دهید.
- حالا باید كروكت های مورد نظر را اول در تخم مرغ هم بزنید و بعد در خرده نان قرار داده و بغلطانید.
- حالا به اندازه لازم روغن مخصوص سرخ كردنی، درون تابه ریخته و سپس روی اجاق داغ نمایید. حالا كروكت را درون روغن سرخ نمایید و سپس روی حوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه آن جذب حوله گردد.
- بعد سس مایونز و سس گوجه فرنگی را درون طرفی ریخته و مخلوط نمایید.
- می توانید كروكت ها را برای پذیرایی در ظرفی چیده و با سس میل نمایید.