دانلود تمام قسمتهای سریال سالهای دور از خانه

دانلود تمام قسمتهای سریال هیولا

دانلود تمام قسمتهای سریال رالی ایرانی 2

خشک کردن گل ها با 3 روش طبیعی و شگفت انگیز

Studio shot of an unrecognizable woman holding flowers against a grey background

در حالی که از نگاه کردن به یک گلدان پر گل لذت می بریم، با انجام راهکارهایی عملی، راهی برای افزایش لذت از این زیبایی وجود دارد. ما در این مورد کمی تحقیق انجام دادیم و نتیجه گرفتیم که پنج روش طبیعی برای خشک کردن گل ها وجود دارد، تا زیبایی آنها را برای چند هفته (حتی چند ماه) افزایش داد.

 

چگونگی خشک کردن گل ها برای حفظ زیبایی آن

گلها زیبا هستند، اما مزایای دیگری هم دارند. تحقیقات نشان داده است که گل ها ما را خوشحال تر می کنند!

گل هدیه دادن نیز دارای مزایای قابل ملاحظه ای است. مثلا در سال 2005 محققان بررسی کردند که افرادی که گل دریافت می کردند شادتر بودند و تعاملات مثبت بیشتری با اطرافیانشان داشتند. گل هدیه گرفتن حتی بر حافظه گیرنده تاثیر مثبت دارد!

گل خشک

گل های تازه را می توان خشک کرد (هرچند من شخصا دوست دارم گیاهان گلدانی و تازه هدیه بگیرم!). یکی از رویکردها این است که گل ها را خشک نگه داریم. گل های خشک شده یکی از ساده ترین و کلاسیک ترین روش ها برای حفظ گل و لذت بردن از آن است.

 

کدام گل ها را می توان بهتر خشک کرد؟

گلهایی که ظریف هستند، هنگام خشک شدن شکننده تر می شوند، بنابراین گل های گلدانی را بهتر می توان خشک کرد. آفتابگردانها و گلهایی که دارای برگهای ریز هستند معمولا در هنگام خشک شدن گلبرگهای خود را از دست می دهند، بنابراین آنها نیز برای گل خشک کردن مناسب نیستند.

چند گل که برای خشک کردن مناسب هستند عبارتند از:

نکته: گلها وقتی هنوز کاملا باز نشده اند، بهتر خشک می شوند. پس صبر نکنید تا گلها کاملا باز شوند یا پژمرده شوند.

خشک کردن گل

چگونه می توان گل ها را خشک کرد؟

سه راه اصلی برای خشک کردن گل ها وجود دارد: با آویز کردن، پرس کردن، یا در موم گذاشتن.

 

روش اول: خشک کردن گل با آویزان کردن

مزایا: انجام آن آسان است، اما زمان بیشتری نیاز دارد. روش ایده آلی برای خشک کردن گل و گیاهانی است که برای رنگ کردن مورد استفاده قرار می گیرند.

معایب: احتمال محو شدن و از دست دادن رنگ. اگر لمس شود، به آسانی می شکند.

 

مواد مورد نیاز:

  • گل
  • طناب
  • جالباسی
  • قیچی
  • کیسه های کاغذی قهوه ای (اختیاری)

 

روش خشک کردن:

  • برگ ها را از ساقه ها جدا کنید تا گل ها بهتر خشک شوند.
  • گل ها را در فضایی قرار دهید که جریان هوا به اندازه کافی وجود داشته باشد و شکوفه های آن نشکنند.
  • اطراف گل را طناب ببندید. بعضی از افراد دوست دارند گل را به همراه سافه خشک کنند.
  • گل را به صورت برعکس از جالباسی آویزان کنید. هر جالباسی برای 2-3 گل مناسب است.
  • گل ها را در یک مکان گرم و خشک برای مدت 2-3 هفته قرار دهید تا خشک شود.

خشک کردن گل با جالباسی

نکاتی برای بهتر خشک کردن

  • رطوبت باعث جلوگیری از خشک شدن گل ها می شود و باعث می شود که آنها نازک شوند.
  • گردش هوا باید وجود داشته باشد، اما اطمینان حاصل کنید که خیلی نزدیک نباشد.
  • نور مستقیم خورشید باعث می شود رنگ گلبرگها محو شود. پوشاندن گل ها با یک کیسه کاغذی در طول خشک شدن، می تواند مفید باشد.

 

افزایش طول عمر گل خشک شده

گل ها را دور از نور مستقیم خورشید نگه دارید و در معرض باد نیز قرار نداشته باشند. اگر گل ها را به درستی خشک کرده و نگهداری کنید به مدت چند سال می توان آنها را نگهداشت.

 

روش دوم: خشک کردن گل با پرس کردن

مزایا: روشی آسان، آماده سازی راحت و مناسب برای قاب کردن

معایب: گل زیبایی سه بعدی خود را از دست می دهد و فقط گل های خاصی را می توان خشک کرد.

این روش برای حفظ گلهایی که شکوفه دارند و به طور طبیعی مسطح هستند، مناسب تر است. در اینجا برخی از گل هایی که برای پرس کردن مناسب هستند را نام برده ایم:

  • گل بنفشه
  • گل رز درختچه ای
  • بنفشه ژاپنی
  • شمعدانی
  • فراموشم نکن
  • سرخس
  • گل مرواریدی

مواد مورد نیاز:

  • گل
  • قیچی
  • کتاب سنگین
  • کاغذ (روزنامه، کاغذ معمولی، کاغذ مومی یا حوله کاغذی)

روش خشک کردن گل با پرس کردن:

  • ساقه را از گل جدا کنید.
  • یک صفحه کاغذ را میان صفحات کتاب قرار دهید. گل ها را روی کاغذ تنظیم کنید تا روی همدیگر نیفتند.
  • ورق دیگری را روی گلها قرار دهید و سپس کتاب را ببندید.
  • چند کتاب سنگین را روی کتابی که گلها میان آن قرار دارد بگذارید و چند هفته آن را دست نزنید.

گل خشک شده

افزایش طول عمر گل خشک شده به این روش:

گل هایی که با روش پرس شدن خشک شده اند، اگر به خوبی نگهداری شوند عمر نامحدودی دارند. لازم است آنها را از گرما، رطوبت و نور مستقیم دور نگه دارید. این گل ها را می توان در یک قاب شیشه ای قرار داد، یا آنها را لمینت کرد.

 

روش سوم: خشک کردن گل با موم

مزایا: خشک کردن گل ها با این روش طول عمر آنها را به طور محدودی افزایش می دهد و برای حفظ رنگ گل از روش های دیگر بهتر است.

معایب: نیاز به مهارت دارد و باید سرعت عمل داشته باشید.

 

لوازم مورد نیاز:

  • گل
  • موم (حدود 1 فنجان)
  • یک ظرف دهن گشاد
  • قابلمه
  • قاشق فلزی

روش تهیه:

  • قابلمه را با نصف پیمانه آب را پر کنید و آن را روی حرارت متوسط ​​/ زیاد بر روی اجاق گاز قرار دهید.
  • موم را داخل ظرف شیشه ای بگذارید و شیشه را در آب قرار دهید.
  • گاهی اوقات با قاشق آن را هم بزنید تا به طور کامل ذوب شود.
  • به سرعت گل را در موم فرو برید، اطمینان حاصل کنید که کاملا در موم فرو رود. گلهای بزرگ مثل گل رز، به موم بیشتری نیاز دارند.
  •  گل را از موم بیرون بیاورید و کمی تکان دهید تا موم اضافی آن بریزد.
  • گل های خشک را به مدت چند ساعت صاف بگذارید.

گل مومیایی

این روش کمی پیچیده تر از سایر روش ها است و برخی آن را با آزمون و خطا یاد می گیرد. موم باید به اندازه کافی داغ باشد تا بتواند گلبرگ ها را کاملا بپوشاند. این روش گلهای صورتی و قرمز را کدر و رنگ پریده می کند. با این حال برای خشک کردن برگ ها و گلهای زرد و نارنجی مناسب است.

 

منبع: wellnessmama

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.