25 تا از معروف ترین و لذیذترین دسرهای فرانسوی
دسرهای فرانسوی از جمله خوشمزه ترین و در عین حال سخت ترین دسرهای محبوب در جهان هستند، فرانسه همواره رهبر صنعت آشپزی بوده است. آنها با نان، پنیر و غذای خود شناخته شده اند. آنها بسیاری از غذاهای دشوار را تهیه کرده اند و مهمتر از همه، برخی از بهترین و دلفریب ترین دسرهای جهان را تولید کردند، از ماکارون های رنگارنگ تا شیرینی های سبک. در این مقاله از مجله اینترنتی 5 عصر، 25 تا از بهترین دسرهای فرانسوی خدمت شما ارائه می گردد.
معرفی دسرهای فرانسوی لذیذ
1-کرم بروله Crème brûlée
این دسر بر اساس استاندارد قنادی و شیرینی پزی با یک لایه از کارامل تهیه می گردد. این دسر در سراسر جهان محبوب است، اما از فرانسه آغاز می شود، و هر کسی که در حال سفر است پیشنهاد می شود آن را امتحان کند.این یکی از بهترین دسرهای فرانسوی است.
2-پروفلیترول Profiteroles
Profiteroles توپ های شیرینی شیرین است که به طور معمول با یک کرم شیرین، خردل و یا بستنی پر شده است. آنها در رستوران هایی که تهیه می شوند، با شکلات سرو می شوند، کنند، اما اگر آنها را در نانوایی ها پیدا کنید، احتمالا بدون شکلات هستند.
3-سوفله Soufflé
سوفله می تواند به عنوان یک وعده غذایی و یا یک دسر، بسته به آنچه که مواد مورد استفاده شما است، استفاده می شود. آنها معمولا در رامیکن های فردی سرو می شوند، اما بعد از اینکه بخش کرکی آن را می خورید، تنوعی از طعم دهنده ها وجود دارد.
4-ماکارون Macarons
این دسر محبوب حاوی مربا، کرم کره قهوه ای مایل به زرد بین دو کوکی تشکیل شده از مرینگ است. این دسر در فرانسه تهیه شده است و اگرچه بسیاری از نانوایی های فرانسوی مانند Ladurée به کشورهای دیگر هم گسترش یافته اند، اما هیچ چیز به طعم شیرینی میهن و اصل و ریشه آن نمی رسد.
5-نان بریوش شکلاتی Pain au chocolat
این دسر را برای صبحانه بخورید، آن را به عنوان دسر بخورید، آن را به عنوان یک میان وعده بعد از ظهر بخورید: این کیک شکلاتی پر از مواد مغذی خوشمزه بدون توجه به زمان روز است.
6-تارت تتین Tarte Tatin
Tarte Tatin یک شیرینی میوه ای است که به طور سنتی با سس کاراملیزه و شیرینی پف شده ساخته شده است. این توسط Tatin هتل ساخته شده است، اما بخش هایی مشابه از آن در سراسر کشور عرضه می شود.
7-میل فی Mille-feuille
A-mi-feuille (به معنای هزار برگ در فرانسوی) یک کیک پف دار با لایه ای با کیک شیرینی پر شده است. به طور معمول، طبق نام آن، شامل ده ها بخش نازک از شیرینی است.
8-کرپ Crêpe
مانند سوفله، این دسر بسیار خوشمزه و شیرین است. اگر شما تصمیم دارید که آن را به عنوان دسر بخورید، می توانید آن را با Nutella، شکر و کره، یا میوه ها پر کنید.
9-مادلین
مادلین کیک اسفنجی کوچک است که گاهی اوقات به آن با لیمو طعم می دهند. گاهی پوسته و شکل ظاهری آن مانند دشتی برش خورده است و یا گاهی پوسته ی آن را با اندکی مربا یا نارگیل می پوشانند.
10-کیک شکلاتی Éclair au chocolat
این شیرینی های خمیری مستطیلی (مخلوط های شیرینی که شیرین و ترد هستند) زمانی که با یک کیک شکلاتی پر می شوند و یا با شکلات یخی ضخیم می شوند، بهترین هستند. آنها 10 برابر بهتر از تنوع شیرینی پزی هایی هستند که در ایالات متحده محبوب شده اند، و در سراسر فرانسه سرو می گردند.
11-رُل شکلات و پسته L’escargot chocolat pistache
اگر شما به اندازه ای شجاع نیستید که سعی کنید دسر فرانسوی سنتی را انتخاب کنید، اما حتما شیرینی شکلاتی L’escargot را امتحان کنید. دسر حلزون شکلی که در واقع حلزون در آن وجود ندارد و حاوی ترکیب ذوب شده از شکلات و پسته می باشد.
12-پاریس-برست
برای اولین بار در سال 1910 در مسابقه دوچرخه سواری، پاریس-برست تولید شد، پرینال طعم دار که بین دو قاشق چوکی قرار دارد، تا کنون از بین رفته است.
13-شکلات Chocolat
بسیاری می گویند که هنر شکلات در فرانسه کامل شده است، بنابراین یک مکان تولید شکلات محلی پیدا کنید و خودتان ببینید که این واقعا درست است.
14-کلفوتی Clafoutis
Clafoutis یک کیک میوه ای مانند دسر است که معمولا با گیلاس سیاه تهیه شده است. این از منطقه لیموزین است، بنابراین اگر شما در آن محله هستید، آن را امتحان کنید.
15-کوئین اِمَن Kouign-amann
در بریتانیا مشهور به کوین آمن، کیک شیرین و تردی است که از خمیر نان، شکر و مقدار زیادی کره ساخته شده است. این ترکیبات پفی مانند کریستالهای کاراملیزه است و نباید آن را از دست داد.
16-تارت لیمویی فرانسوی French lemon tart
تارت لیموی فرانسوی، که همچنین به نام تارت آئو سیترون شناخته می شود، یک کیک تند مزه و خامه ای است که شما در سراسر فرانسه پیدا خواهید کرد.
17-کنله Canelés
این شیرینی های ریز با وانیل و نیشکر طعم دار می شوند و دارای مقداری کاستارد نرم در میانه و یک مقدار کارامل در رویه می باشند. آنها ویژه و خاص منطقه بوردو هستند، اما شما می توانید آنها را در نانوایی ها و مغازه ها در سراسر کشور مشاهده کنید.
18-وقینو لوُنس Bugnes Lyonnaises
Bugnes Lyonnaises اغلب به بال های فرشته ای معروفند، به طور سنتی در روزهای روزه داری خورده می شوند، اما می توان در طول سال نیز آنها را یافت. شبیه به beignets یا کیک قیفی، شامل خمیرهای سرخ شده است که در شکر پودری پوشیده شده است.
19- ایسپاهان Ispahan
بعضی ها ممکن است فکر کنند که Ispahans ها فقط ماکارون های فانتزی هستند، اما آنها در واقع خیلی بیشتر از این تصورند. این ها شیرینی های بزرگتر از ماکارون های سنتی اند و با طعم های تمشک تازه، گل رز و مشروبات الکلی موجودند و اغلب دارای میوه های تازه می باشد.
20-کوگلوف Kouglof
این کیک باندت نمیتواند بومی فرانسه باشد، اما شما بعضی از بهترین آنها را می توانید آنجا بخورید. کیک سبک گاهی اوقات با شکلات رنگی شده است، اما تقریبا همیشه دارای کشمش، بادام و عرق گیلاس است.
21-مونت بلان Mont Blanc
مونت بلان یک کوه عظیم (همانطور که از نامش پیداست) است که با شاه بلوط شیرین شده است و معمولا با کیک خرد شده یا شکر پودری پر می گردد.
22-کرم کارامل Caramel Crème
این دسر با پایه نرم و کاراملی آن، شبیه crème brûlée است. این لایه کاستاردی، دارای یک بخش کاراملی نرم است، نه یک نوع لایه کاراملی خشن که بر روی کرم brûlée دیده می شود.
23-موسِ شکلات Mousse au chocolat
این دسر ممکن است کمی متراکم باشد، اما به لطف تکنیک های هم زدن سرآشپزهای شیرینی پزی یک موس فرانسوی بسیار سبک است.
24-مرنگ Meringues
این دسرهای فرانسوی ظریف و سبک وزن فقط از سفیده تخم مرغ و شکر ساخته شده و اغلب با بادام، وانیل و یا لیمو طعم دار می شوند. برای خوردن یک دسر سنتی، یک مغازه پیدا کنید که آنها را با قاشقهای بزرگ و نه با قیف کوچک بسازد.
25-ماندیا Mendiants
این شکلات های خوش طعم دایره ای به طور سنتی با یک انجیر خشک شده، فندق، کشمش و بادام پر شده اند. شما همچنین می توانید آنها را با پسته، دیگر میوه های خشک و پوست و دانه ها پیدا کنید.