خوراك بادمجان ایتالیایی با پنیر پارمزان و موزارلا
خوراك بادمجان ایتالیایی یکی از غذاهای های خوشمزه و خوش پخت به شمار می آید. اما پخت هر غذا یا کیک و دسری مستلزم دانستن یک سری نکات و آشنایی با روند تهیه آن نیز می باشد زیرا نکات کلیدی آشپزی به شما در تهیه بهترین و خوشمزه ترین غذاها کمک شایانی می کند. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه خوراك بادمجان ایتالیایی آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما مخاطبان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد. شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول و قواعد خوراك بادمجان ایتالیایی را تهیه نمایید. در ادامه خواهید توانست این غذای خوشمزه را آماده کنید و به عنوان شامی خوشمزه میل نمایید.
مواد لازم خوراك بادمجان ایتالیایی
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و مقداری بیشتر برای قسمت پایانی كار
- سه حبه سیر خرد شده
- سه عدد ساقه آویشن خشك شده
- 8عدد برگ مریم گلی خرد شده
- سه قاشق غذاخوری شكر
- 1/5كیلوگرم گوجهفرنگی پوست و خرد شده
- سه قاشق غذاخوری سركه
- 6 عدد بادمجان طولی برش شده
- 100 گرم پنیر پارمزان رنده شده
- 85 گرم پودر سوخاری سفید
- 50 گرم دانه كاج
- 250 گرم پنیر موزارلا مکعبی برش شده
- یك قاشق چایخوری پودر ریحان معطر
- نمك و فلفل به اندازه لازم
لازم به ذکر است که مواد لازم خوراك بادمجان ایتالیایی برای 5 نفر خدمتتان ارائه شده است.
طرز تهیه خوراك بادمجان ایتالیایی
- در گام اول باید درون ماهیتابه ای نسبتا بزرگ روغن را داغ نمایید و سپس سیر، آویشن و مریم گلی را به آن بیفزایید و برای حدود چند دقیقه آن را سرخ كنید.
- در گام دوم باید گوجه فرنگی، شكر، نمك و سركه را به مواد بیفزایید و حدود ۲۵-۲۰ دقیقه آن را به آرامی بپزید تا مخلوط غلیظی گردد.
- در گام سوم باید فر را روشن نمایید تا گرم گردد. لازم به ذکر است که دو طرف لایه های بادمجان را به روغن زیتون آغشته کنید و آن را در كف سینی فر چیدمان نمایید. لازم به ذکر است که بادمجان ها را به قدری در فر حرارت دهید تا خشك نگردد. بعد از پخت بادمجان ها سینی را از فر بیرن بیاورید.
- در گام چهارم باید در كف ظرف كیك پزی که شکل مستطیلی بزرگی دارد مقداری سس گوجه فرنگی آماده را بریزید و با ۲۵ گرم پنیر پارمزان، پودر سوخاری و دانه كاج مخلوط نمایید.
- در گام پنجم باید بالای مخلوط قبلی را با یك دو لایه بادمجان پر نمایید و در بیم بادمجان سس گوجه فرنگی، نمك، فلفل، ادویه و پنیر ها بپاشید به گونه ای که بالای ظرف را سس گوجه فرنگی پوشش دهد. بخشی از پودر سوخاری و پنیر را روی این مخلوط بپاشید.
- در گام ششم شما باید این مخلوط را در فریزر حدود ۲۴ ساعت پیش از آماده نمودن بخش نهایی درون یك ظرفی که در دار است قرار دهید یا آن را می توانید دورن فر یا گاز قرار داده و آماده نمایید.
- در گام هفتم برای آماده نمودن مخلوط نهایی درجه حرارت فر را به دمای ۱۹۰درجه برسانید و نیم ساعت آن را حرارت بدهید تا روی غذای شما طلایی و برشته گردد.
- در پایان نیز غذا را از فر خارج کرده و نوش جان کنید. می توانید قبل از مصرف روی آن مقداری پودر آویش برای تزئین و عطر خوب بریزید.
Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?