تهیه خوشمزه ترین انواع دسر کاکائو + چند مدل تزیین
دسر کاکائو که یکی از بهترین و لذیذ ترین دسرها محسوب می گردد، دستور تهیه آسانی دارد. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه انواع دسر کاکائو آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما عزیزان قرار دهیم که امیدواریم مفید باشد. این دسر لذیذ و مقوی یکی از بهترین نوع دسرها به شمار می آید و شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول انواع دسر خوشمزه را که بسیار پرطرفدار هم می باشد تهیه نمایید. در ادامه خواهید قصد داریم تا طرز تهیه انواع دسر کاکائو به همراه چند نمونه تزیین انواع دسر برای مهمانی و مجالس به شا علاقمندان آموزش دهیم.
از انواع دسر که با کاکائو تهیه می شود می توان به ترافل خرما با شکلات، کیک شکلاتی، کیک گاناش شکلاتی و کیک خیس اشاره داشت.
کاکائو چیست؟
کاکائو دانه یک درخت استوایی می باشد که از آن شکلات تهیه می شود. پودر کاکائو که در بازار عرضه می گردد، شکل بوداده و ساییده دانه کاکائو می باشد. مزه و عطر کاکائو باکیفیت فقط در برخی از انواع اعلای دانه کاکائو موجود است. کیفیت پودر کاکائو هم به مقدار دانه کاکائوی بستگی دارد. کاکائوی خوش عطر گرانتر نیز می باشد، اما مقدار کمی از آن برای درست کردن دسرهای شکلاتی کافی می باشد.
پودر کاکائو به راحتی در آب حل نمی گردد، و خمیر کردن آن هم آسان نمی باشد، بنابراین درست کردن نوشیدنی شکلاتی با پودر کاکائو کمی دشوار می باشد. مخلوط پودر کاکائو با شکر و خمیر نمودن آن با آب یا شیر این فرآیند را آسانتر می نماید. حال قصد داریم تا طرز تهیه انواع دسر با کاکائو را که شامل پودر کاکائو، شیر کاکائو و بستنی کاکائویی می باشد را برای شما آموزش دهیم.
مواد لازم دسر با پودر کاکائو
تخم مرغ: 2 عدد
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 2/1 لیوان
وانیل: 2/1قاشق چایخوری سرخالی
بیسکوییت ساده: 50 گرم
موز خرد شده: 1 عدد
خامه: 100 گرم
تهیه دسر با پودر کاکائو
تخم مرغ، شکر، وانیل و کاکائو را مخلوط کنید و هم زنید تا پف نماید.
بیسکوئیت و موز را به مخلوط اضاه کنید تا خمیر یکدست بدست آید.
خمیر را به تخم مرغ اضافه نمایید.
آنقدر هم بزنید تا سس غلیظ ایجاد گردد.
خامه را قاشق قاشق به خمیر بیفزایید.
میوه دلخواه مثل هلو، موز را کف ظرف چیده و خمیر را روی آن بریزید.
ظرف را ۲۰ دقیقه در فر که از قبل گرم شده است با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
دسر شما آماده است.
مواد لازم دسر با شیر کاکائو
شکلات خالص: 50 گرم
شیر کاکائو: 2 پیمانه
خرده نان تازه سفید یا سبوس دار: 100 گرم
شکر دانه ریز: 2/1 پیمانه
تخم مرغ سفیده و زرده جدا شده: 2 عدد
تهیه دسر با شیر کاکائو
شکلات را قطعه قطعه کنید و با شیر کاکائو داخل قابلمه بریزید.
سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا شکلات ذوب گردد.
مایه شکلاتی را پس از جوش آمدن از روی حرارت بگیرید.
خرده نانها را با ۵ قاشق چایخوری شکر دورن کاسه بزرگی بگذارید و مایه شکلات را به آن بیفزایید و هم زنید.
بعد زرده تخم مرغرا زده و بیفزایید.
مواد را درون قالب کیک با ظرفیت یک لیتر بریزید.
به مدت ۳۰-۱۵ دقیقه در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه بگذارید تا سفت گردد.
سفیده تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی بزنید تا سفت شود.
شکر را آرام آرام اضاه کنید و هم بزنید تا مایه شفاف گردد.
مایه شفاف را روی دسر ریخته و ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی رنگ گردد
دسر شما آماده است.
مواد لازم دسر با بستنی کاکائویی
بستنی کاکائویی: 1 بسته
کره: 125 گرم
بیسکوییت خرد شده کاکائویی: 4 لیوان
کره برای سس: 125 گرم
شکر: 2 لیوان
شیر: 1.5 لیوان
گردوی خرد شده: 2/1 لیوان
شکلات تلخ خرد شده: 1 لیوان
تهیه دسر با بستنی کاکائویی
بیسکویت را خرد و با کره ذوب شده مخلوط نمایید.
مخلوط را درون یک ظرف بریزید.
بستنی را تکه کوچک کرده و روی مخلوط بگذارید.
روی ظرف را سلفون کشیده و ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
کره، شکر، شیر و تکه شکلات را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید.
مرتب آن را هم بزنید تا جوش آید.
بعد از جوش آمدن، 7 دقیقه به هم بزنید.
بعد آن را از حرارت برداشته و بگذارید سرد شود.
ظرف را از یخچال بیرون آورده و سس شکلات را به آن بیفزایید.
گردو خرد شده را روی آن بریزید، سلفون بکشید و 1 ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از 1 ساعت، دسر آماده است ان را تزیین و سرو کنید.