دانلود تمام قسمتهای سریال مانکن

تمرین های ورزشی و تغذیه در ماه مبارک رمضان 98

تمرین های ورزشی و روزه منافاتی با هم نخواهند داشت و با رعایت یک برنامه صحیح می توان به راحتی روزه گرفت، ورزش کنیدتا سالم بمانید. با تواجه به شرایط خاص در ماه رمضان و باید توجه داشت تا چه زمانی از روز را به ورزش اختصاص نماییم. در این مقاله از این مجله اینترنتی 5 عصر خواهید فهمید تا چه تمرین های ورزشی برای شما مناسب است و چه زمانی ورزش کنید و چطور تغذیه کنید تا این ماه مبارک را به آسانی طی کنید.

انجام تمرین های ورزشی و روزه 

تمرین های ورزشی

باید خاطر نشان کرد که مختصصان معتقدند که ورزش در ماه رمضان هیچ مشکلی ندارد و به آنانی که میلی به ورزش ندارند در ماه رمضان ورزش کنند یا فکر می‌ اندیشند که ورزش در این ماه به بدن آنها ضرر می رساند، باید گفت که اصلا اینطور نیست، در واقع ورزش در ماه رمضان مغز، دستگاه عصبی بدن را جوان می‌کند. ورزش در ماه رمضان باعث می‌شود که بدن چربی‌اضافی را از طریق دستگاه عصبی بسوزاند. ورزش کردن در ماه رمضان به ورزشکاران کمک می نماید تا وزن‌ آنها کم نگردد و باعث صحت‌مندی آنان می گردد.

 

 

زمان‌‌های مناسب انجام تمرین های ورزشی در ماه رمضان

تمرین های ورزشی 2

یکی از زمان‌ های خوب برای وزرش، بعد از نماز تروایح می باشد؛ چون بدن می‌تواند به اندازه کافی آب و مواد غذایی برای اجرای تمرین‌ های ورزشی جذب نماید. ورزشکاران هم می‌توانند ضمن تمرین آب یا حتی آب میوه نیز بنوشد. می‌توان برخی از ورزش‌ها را بعد از افطار یا حتی قبل از سحر انجام نمود. یک ساعت ورزش قبل از افطار سبب می‌ گردد که با وققه‌های کوتاه ورزشکار این توانایی را داشته باشد تا بتواند چند مرتبه تا سحر غذا میل کند و این سبب می گردد تا  بدن به زودی پرانرژی گردد.

کدام نوع ورزش‌ها باید در ماه رمضان انجام گردد؟

تمرین های ورزشی 3

ورزش‌ های سنگین که ضربان قلب را به ۱۵۰ مرتبه در دقیقه می رساند، در ماه رمضان ضرر دارد، خصوصا قبل از افطار. در این ماه باید ورزش‌ های آهسته و با شدت متوسط انجام گیرد. پیاده روی سریع و آهسته دویدن، دوچرخه رانی، ورزش‌ با دستگاه‌ های سبک می تواند در ماه رمضان انجام گردد. برای ورزشکاران ضروری می باشد که در ماه رمضان رژیم غذایی خوب و مناسبی را پیش گیرند.  مقدار کافی آب و مایعات بنوشند و قبل از سحری خوراکی‌ هایی کربوهیدرات دار و بعد از افطار خوراکی‌های پروتین دار میل بفرمایند چون این عوامل سبب می گردد که در موقع ورزش بدن انرژی کافی را دارا باشند.

کارشناسان امور ورزشی توجه به نکات زیر را موقع ورزش در ماه رمضان توصیه می نمایند:

  • خواب و بیداری را تنظیم نمایید.
  •  چرت زدن های کوتاه در طول روز
  • با هماهنگی با رییس یک ساعت زودتر محل کار را ترک کنید. این کار سبب می شود تا قبل از باز کردن روزه و در زمان افطار، زمانی برای ورزش هم داشته باشید.
  • تمریناتی مثل فوتبال، شنا و… بعد از غروب آفتاب و نماز شب برای تناسب اندام شما لازم است.
  • از ورزش و تمرینات شدید و استقامتی اجتناب کنید.
  • ورزش هوازی بسیار مفید است. استفاده از تردمیل یا دوچرخه ثابت در خانه بسیار خوب است.

 

دستورالعمل تغذیه در ماه رمضان

تمرین های ورزشی 4

دستورالعمل های غذایی زیر را در طول ماه رمضان رعایت فرمایید:

  • به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن 6 تا 10 گرم کربو هیدرات مصرف نمایید. کربوهیدرات در میوه هایی مثل موز و انجیر زیاد است. کربوهیدراتها حجم کمی دارند اما میزان سیری را زیاد می کنند.
  • به ازای هر کیلو از وزن 1/2 گرم پروتئین میل کنید.
  • مصرف چربی در ماه رمضان باید 20 تا 30 درصد انرژی کل بدن باشد.
  • به وفور و دفعات آب بنوشید. نوشیدن مایعات را فراموش نکنید، تا کمبود آب بدنتان جبران گردد.
  • هیدرات مورد نیاز بدن با نوشیدن یک بطری آب بعد از افطار جبران می گردد. از چای، آب پرتقال و آب لیمو به وفور استفاده نمایید.
  • غذاهای کم حجم و انرژی زا بخورید مانند: شیر، خرما و عسل.
  • هر سه وعده غذایی مانند افطار، شام و سحری را داشته باشید.
  • از غذاهای کم حجم و پر انرژی استفاده کنید مانند میوه و سبزیجات.

عکس ماه رمضان

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.