10 باور افراد باهوش و نابغه را بدانید !
تا به حال به این فکر کرده بودید افراد باهوش چطور زندگى ميكنند و با مشكلات زندگى دست و پنجه نرم ميكنند ؟ شايد اين مقاله به شما كمك كند پس با ما همراه باشيد.
۱ – افراد باهوش تصمیمات هوشمندانه می گیرند
افراد باهوش می دانند که آن چه انجام می دهند، مراحلی دارد. آن ها همچنین می دانند رسیدن به اهداف تجاری یک تصمیم در لحظه است. به بیان دیگر، رفتارهای هوشمندانه شما را تبدیل به یک قادر مطلق می کند. گرفتن تصمیمات هوشمندانه همواره نیازمند نظم، انضباط و تمرکز است.
۲ – آن ها از اشتباهات شان درس می گیرند
از قدم اول تا قدم آخری که در زندگی بر می داریم، در حال آموختن همه چیز با آزمون و خطا هستیم. همه ی ما اشتباه می کنیم، زیرا این گونه آموخته ایم. افراد باهوش از اشتباهات شان درس می گیرند. اگر با واقعیت رو به رو نشوید و خودتان را صادقانه قضاوت نکنید، دفعه ی بعدی که با اشتباه مواجه می شوید، عملکرد بهتری نخواهید داشت.
۳ – افراد باهوش همه ی جواب ها را نمی دانند
یک جمله ی قدیمی وجود دارد که می گوید:
«کسانی که تصور می کنند همه چیز را می دانند، برای آن هایی که حقیقتا می دانند آزار دهنده هستند».
این یک جمله ی خنده دار است، اما اگر به طور جدی به آن نگاه کنید حقیقتا آزار دهنده به نظر می رسد. افراد باهوش نیازی نمی بینند که راجع به همه چیز بدانند. آن ها به قدر کافی باهوش هستند که بدانند چه چیزهایی را نمی دانند و راجع به آن ها اظهار نظر نکنند.
۴ – آن ها دوستان خود را از بین افراد هوشمند انتخاب می کنند
هیچ انسانی یک جزیره نیست. شاید یک شخص بتواند باهوش باشد، اما یک تیم کوچک از افراد باهوش و باهوش، عملکرد بهتری خواهد داشت. شاید «استیو جابز» انسان وسواسی و دمدمی مزاجی بوده است، اما او اطمینان داشت که در تیم رهبری اش، ۸ یا ۹ فرد وجود دارند که نسبت به بقیه، از نبوغ بیشتری برخوردار هستند و او از آن ها می خواست تا تیم را کنترل کنند. این یعنی هوشمندی.
۵ – افراد باهوش مدبر هستند
از آن جایی که هوش انسان قابلیت تکامل و رشد دارد و این تکامل به معنی بزرگ شدن نئوکورتکس نیست، به طور عمومی افراد هوشمند در مسیر دستیابی به آن چه می خواهند، سازگارتر و خلاق تر هستند.
۶ – آن ها می توانند استدلال کنند
من این موضوع را در طول زندگی ام آموختم:
«افراد هوشمند حتی با ارائه ی شواهد انکار ناپذیر، تصور می کنند که شاید اشتباه کرده اند، آن ها بیشتر فکر می کنند، درحالی که بسیاری از مردم به سادگی می پذیرند، حتی اگر زندگی آن ها به این قضاوت بستگی داشته باشد.»
بدون یک تفکر انتقادی، نتیجه گیری منطقی، علیت و روشی علمی، ما همچنان در دوره ی تاریکی و جهل زندگی خواهیم کرد.
۷ – افراد باهوش از مدهای زودگذر پیروی نمی کنند
ما در عصر طلایی مدهای زودگذر و شبه علم هستیم. صادقانه، این عوامل به طور خاموش در حال تخریب اجتماع هستند. mike Judje در یکی از نوشته هایش به خوبی این مسأله را به تصویر کشیده است. دایره المعارف شهری این مسأله را «فیلمی که حقیقتا یک کمدی است، اما تبدیل به مستند شده» نام نهاده است. این یک حقیقت محض است.
۸ – آن ها فراتر از حد اعتدال شان زندگی نمی کنند
اشتباه تصور نکنید، همه ی ما در جوانی خود را شکل دادیم و سعی کردیم بزرگ تر باشیم. اما وقتی چیزی را به دست می آورید، دوست ندارید آن را از دست دهید، این یعنی نباید آن چه را به دست آورده اید برای زندگی فراتر از حد اعتدال تان اسراف کنید و آن را هدر دهید.
۹ – اغلب بدترین دشمن افراد باهوش، خودشان هستند
به عنوان موضوعی اثبات شده در ذهن انسان ها، هر کس حداقل یک نقطه ی کور عاطفی دارد که با آن درگیر است. افراد باهوش اغلب اوقات برای تغییر از همین نقطه ی کور عاطفی شروع می کنند.
۱۰ – به عنوان کارآفرین، آن ها همیشه موفق نیستند
به نظر من، برای موفقیت یک کسب و کار، داشتن هوش لازم است اما کافی نیست. من راجع به افراد دغل کاری که از هوش دیگران برای رسیدن به اهداف شان و رونق کسب و کارشان استفاده می کنند، صحبت نمی کنم. برای راه اندازی و داشتن یک کسب و کار موفق بعد از زمانی طولانی، شما باید هوشمند باشید.