کیک کلم عربی با برگ کلم و گوشت و طعمی متفاوت

کیک کلم عربی یکی از کیک های بسیار لذیذ و خاص از نظر خیلی از افراد به شمار می آید. اما پخت هر کیک یا دسری نیازمند دانستن یک سری نکات و آشنایی با روند تهیه آن نیز می باشد. چون نکات کلیدی آشپزی به شما در تهیه بهترین و خوشمزه ترین کیک ها و دسرها کمک می کند. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک کلم عربی آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما مخاطبان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد. شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول کیک کلم عربی را تهیه نمایید. در ادامه خواهید توانست این کیک خوشمزه را آماده نمایید.

 

کیک کلم عربی

اگر می خواهید یک کیک شیک و خاص تهیه کنید که مهمانانتان را بر سر سفره شام حیرت زده کنید پیشنهاد ما به شما کیک کلم عربی می باشد، زیرا ترکیب گوشت، برنج و سبزیجات معطر درون کیک، جلوه ای زیبا به میز شام شما خواهد داد.

کیک کلم عربی 3

باید خاطر نشان کرد که شاید درست کردن کیک کلم عربی که بسیار خوشمزه و لذیذ هم باشد، برای شما کمی سخت باشد و همین سخت بودن مراحل پخت آن شما را از پخت این کیک خوشمزه منصرف کند اما نارحت نباشید ما امروز به شما طرز تهیه کیک کلم عربی را که نحوه پخت آن نیز آسان است آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه کیک کلم عربی

  • برنج ایرانی دو  پیمانه
  • کلم برگ بزرگ ۱ عدد
  • گوشت چرخ کرده کم چرب نیم کیلو
  • روغن زیتون ¼ پیمانه
  • سیر ۱۰ حبه
  • نمک به اندازه لازم
  • زردچوبه ½ قاشق چای خوری
  • پودر فلفل سیاه یک‌ هشتم قاشق چای خوری
  • پودر فلفل بهار شیرین ¼ قاشق چایخوری
  • پودر پاپریکا ½ قاشق چایخوری
  • نعناع ریز خردشده دو دسته کوچک
  • جعفری ریز خرد شده ۲ دسته کوچک
  • شوید ریز خردشده ۲ دسته کوچک
  • گوجه خرد شده بدون پوست ۲ عددبزرگ
  • پیاز ساتوری ۱ عدد
  • آب لیمو ¼ پیمانه
  • شکر ½ قاشق  چای خوری

کیک کلم عربی 2 

دستور تهیه کیک کلم عربی

  • ابتدا کلم را تمیز کنید و خوب بشوئید، سپس مغز کلم را با چاقو بیرون آورده و کلم را ورق ورق نمایید.
  • مقداری آب را جوش بیاورید و گوجه ها را با چاقو یک علامت + زده و ۳۰ ثانیه در آب جوش گذاشته و بعد در آب سرد قرار دهید و پوست گوجه را بگیرید.
  • سپس کلم را کم کم در آب جوش و سرکه بجوشانید و لایه های را جدا کنید و در آبکش بگذارید. بقیه را به همین روش انجام  دهید.
  • در مرحله بعد برنج را پاک نموده و با آب ولرم خوب بشویید.
  • سیررا در هاون با نعناع  و جعفری له نمایید.
  • یک قابلمه را گرم کنید و کمی روغن زیتون درون آن بریزید و پیاز را سرخ نموده و بعد سیرها را اضافه نمایید و تفت دهید.
  •  سپس زرد چوبه را بیفزایید و تفت دهید و بقیه ادویه جات را نیز بیفزایید و ۱۵ ثانیه تفت دهید.
  •  در این مرحله گوشت چرخ کرده را بیفزایید و سرخ کنید.
  •  پس از برشته شدن گوشت، برنج را اضافه کنید و تفت دهید.
  • سپس گوجه های خرد شده را بیفزایید و حدود ۸ دقیقه گوجه را تفت دهید و بعد نعناع، جعفری را اضافه نمایید.
  • در مرحله بعد کف قابلمه را با روغن زیتون چرب نمایید و برگ کلم را ته و دیواره قابلمه قرار دهید.
  • سپس مایه گوشت و برنج را به ۲ قسمت تقسیم کنید و نصف این مخلوط را در قابلمه بریزید و روی آن برگ کلم قرار دهید، سپس نصف دیگر را اضافه نمایید و دوباره روی برگ کلم بگذارید.
  • در این مرحله یک بشقاب سنگین را روی مواد داخل قابلمه بگذارید.
  • روی مواد به اندازه یک سانتیمتر آب اضافه کنید تا آب روی بشقاب باشد.
  • سپس می بایست آب لیمو، شکر و روغن زیتون را با مقدار لازم نمک و فلفل سیاه مخلوط نمایید و در قابلمه بریزید.
  • بعد قابلمه را روی شعله متوسط قرار داده تا آب بجوشد بعد شعله را کم نمایید و در قابلمه را بپوشانید.
  • مدت زمان پخت این کیک حدود یک ساعت می باشد، شما می توانید مایعات اضافی را آب کش نمایید و در پایان کیک را برگردانید. و روی آن سماق بریزید.

کیک کلم عربی 4

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.