کیک ژله ای توت فرنگی دسری شیک برای مهمانی

کیک ژله ای توت فرنگی یکی از دسر های بسیار لذید و خوشمزه مخصوصا برای مجالس و مهمانی ها شمار می آید. اما پخت هر کیک و دسری نیازمند دانستن یک سری نکات و آشنایی با روند تهیه آن نیز می باشد. چون نکات کلیدی آشپزی به شما در تهیه بهترین و خوشمزه ترین انواع کیک و دسر کمک می کند. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک ژله ای توت فرنگی آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما مخاطبان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد. شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول کیک ژله ای توت فرنگی را تهیه نمایید و به عنوان عصرانه آن را میل نمایید. در ادامه خواهید توانست این دسر خوشمزه را آماده نمایید.

کیک ژله ای توت فرنگی 3

کیک ژله ای توت فرنگی 7

کیک ژله ای توت فرنگی

لازم به ذکر است که کیک ژله ای توت فرنگی از شیک‌ ترین دسرها برای سرو در مهمانی و مجالس محسو می شود. لازم به ذکر است که تهیه این کیک کمی زمان بر می باشد و به دقت و حوصله نیاز دارد. باید خاطر نشان کرد که مرحله اول که در واقع مرحله تهیه کیک توت فرنگی با لایه کاستارد می باشد کار سختی نمی باشد اما بهتر است که یک روز قبل تهیه گردد تا کیک و کاستارد ۱۲ ساعت در یخچال خودشان را بگیرند. سپس باید ژله توت فرنگی آماده گردد و کیک درون آن شناور گردد. زمانی که ژله نیز در یخچال رفت و خنک شد، کیک ژله ای توت فرنگی آماده سرو خواهد بود.

کیک ژله ای توت فرنگی 1

مواد لازم برای کیک ژله ای توت فرنگی

  • پودر کیک توت فرنگی ۱ بسته
  • مواد لازم ذکر شده روی بسته پودر کیک

برای تهیه کاستارد

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم
  • شیر عسلی ۱ قوطی
  • شیر ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری

 

برای تهیه ژله

  • پودر ژله توت فرنگی ۲ بسته
  • شیر ۴ پیمانه

کیک ژله ای توت فرنگی 2

طرز تهیه کیک ژله ای توت فرنگی

اول فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس یک قالب حلقه ای به حجم ۱۵ پیمانه را با روغن چرب نمایید. در این بخش باید مایه کیک توت فرنگی را طبق دستور روی بسته پودر کیک توت فرنگی تهیه و داخل قالب باندت بریزید. قالب را تکان داده تا سطح مایه کیک صاف گردد.

در این مرحله باید لایه کاستارد را تهیه نمایید یعنی شیر، تخم مرغ، شیر عسل، اسانس وانیل و پنیر خامه ای را مخلوط مخلوط نمایید تا حالت کرم یکدست ایجاد گردد. سپس مایه کاستارد را به طور یکنواخت درون قالب و روی مایه کیک توت فرنگی پخش کنید.

سپس روی قالب را با فویل آلومینیومی پوشش دهید. درون یک قالب بزرگتر به ارتفاع حدود ۵ سانت آب جوش ریخته و قالب باندت را دورن آن بگذارید. هر دو قالب را با هم درون فر قرار دهید. بعد از حدود ۵۰–۶۰ دقیقه وقتی کیک پخته شد و با خلال دندان تمیز متوجه پخته شدن درون کیک شوید. اگر پخت آن را بیرون آورید و نیم ساعت صبر کنید تا کمی خنک گردد. بعد قالب کیک را حدود چند ساعت در یخچال بگذارید تا خنک گردد.

در این مرحله کیک را از قالب بیرون آورید و در بشقاب آن را برگردانید. سپس دوباره در یخچال بگذارید تا ژله آماده گردد. در این بخش حدود دو پیمانه شیر را با پودر ژله توت فرنگی درون قابلمه ریخته و روی شعله متوسط بگذارید. وقتی شیر جوشید حدود ۲-۳ دقیقه هم بزنید تا پودر ژله در شیر حل گردد.

سپس مایع را از صافی رد نمایید و درون کاسه‌ ای بریزید. در این بخش دو پیمانه شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس منظر بمانید تا مایع کمی خنک گردد. سپس کیک را مجدد دورن قالب باندت پشت و رو کنید. در این بخش باید یک قیف و ماسوره تهیه نمایید. نوک ماسوره را بین کیک و قالب جا دهید. سپس مایع ژله را داخل قیف ریخته و زمانی که کیک در مایع ژله شناور گشت ماسوره را بیرون آورید. مقداری ژله مایع را برای روی کیک بگذارید.

در این بخش باید قالب را برای دفعه دیگر دورن یخچال قرار دهید و مقداری از بقیه ژله مایع را هم روی آن پخش کنید. بعد از ۲ ساعت کیک ژله ای توت فرنگی آماده می گردد. برای خروج کیک از قالب، دیواره‌ قالب را برای چند ثانیه در برابر باد گرم سشوار بگذارید.

کیک ژله ای توت فرنگی 5

کیک ژله ای توت فرنگی 6

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.