کیک عسل و قهوه سالم و شیرین + آموزش پخت

کیک عسل و قهوه یکی از کیک های بسیار خوشمزه و مقوی به شمار می آید. اما پخت هر کیک یا دسری نیازمند دانستن یک سری نکات و آشنایی با روند تهیه آن نیز می باشد. چون نکات کلیدی آشپزی به شما در تهیه بهترین و خوشمزه ترین کیک ها و دسرها کمک زیادی می کند. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک عسل و قهوه آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما مخاطبان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد. شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول کیک عسل و قهوه را تهیه نمایید. در ادامه خواهید توانست این کیک خوشمزه و مرطوب را آماده کنید و به عنوان یک عصرانه لذیذ با قهوه میل کنید.

کیک عسل و قهوه 5

کیک عسل و قهوه

باید خاطر نشان کرد که کیک عسل و قهوه یک کیک شیرین و سالم و خوشمزه می باشد و از آنجایی که ما برای شیرین کردن کیک ها به دنبال یک ماده غذایی سالم هستیم، لازم به ذکر است که عسل به عنوان یک ماده غذایی سالم می تواند اینکار را انجام دهد.

کیک عسل و قهوه 1

دستور کیک های مختلفی وجود دارد، اما این کیک با طعم قهوه قطعا شما را شگفت زده خواهد کرد، به شما پیشنهاد می کنیم این کیک خوشمزه را امتحان کنید، شک نکنید که تمام اعضای خانواده این کیک را خواهند پسندید.

 

 

مواد لازم کیک عسل و قهوه

  • آرد ۲ پیمانه
  • بکینگ پودر ½ قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین ½ قاشق چای خوری
  • عسل ½ پیمانه
  • شکر ½ پیمانه
  • شکر قهوه ای ¼ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • روغن سبزیجات ½ پیمانه
  • اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری
  • آب پرتقال ½ پیمانه
  • قهوه گرم ½ پیمانه
  • پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
  • پودر میخک به مقدار سر انگشت
  • پودر فلفل به مقدار سر انگشت
  • نمک به مقدار سر انگشت

کیک عسل و قهوه 4

طرز تهیه کیک عسل و قهوه

  • در ابتدا شما می بایست فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
  • سپس درون ظرفی آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را مخلوط نمایید.
  • پس از آن می بایست دارچین، میخک و فلفل را به مواد قبلی اضافه کرده و هم بزنید.
  • در مرحله بعد باید شکر سفید و شکر قهوه ای را به مخلوط بیفزایید.
  • در این مرحله باید در ظرفی مواد مرطوب را مخلوط و آماده نمایید که این مواد شامل: روغن، تخم مرغ، اسانس وانیل، عسل و آب پرتقال می باشند.
  • سپس شیر را داغ نمایید و پودر قهوه را به شیر داغ بیفزایید.
  • سپس قهوه شما باید سرد شود تا بعد به مواد خود بیفزایید.
  • لازم به ذکر است که قهوه شما نباید گرم باشد زیرا سبب می شود که تخم مرغ ها پخته شوند.
  • حالا خمیر را آماده نمایید. سوراخی در وسط مواد خشک بگذارید و مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه نمایید.
  • مواد را با هم زن برقی هم بزنید و آنقدر خوب هم بزنید که خمیر غلیظ گردد.
  • سپس ظرف کیک را چرب نمایید و خمیر را دورن سینی قرار دهید.
  • در این بخش شما باید حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه مخلوط خود را در فر بپزید، هر چند مدت زمان پخت به نوع فر شما نیز بستگی دارد.
  • لازم به ذکر است که برای چک کردن روند پخت باید خلال دندان  در کیک فرو نمایید، اگر پخته نشود مواد به خلال دندان خواهد چسبید.
  • در پایان کیک را از فر خارج کرده و به مدت ۱۰ دقیقه سرد گردد، بعد از قالب بیرون آورده و برش بزنید و سرو نمایید.

کیک عسل و قهوه 3

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.