کیک شکلاتی ساده + آموزش گام به گام پخت آن

loading...

کیک شکلاتی ساده یکی از کیک های بسیار خوشمزه و لذیذ از نظر خیلی از افراد به شمار می آید. اما پخت هر کیک یا دسری نیازمند دانستن یک سری نکات و آشنایی با روند تهیه آن نیز می باشد. چون نکات کلیدی آشپزی به شما در تهیه بهترین و خوشمزه ترین کیک ها و دسرها کمک می کند. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک شکلاتی ساده آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما مخاطبان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد. شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول کیک شکلاتی ساده را تهیه نمایید. در ادامه خواهید توانست این کیک خوشمزه را آماده کنید و به عنوان یک عصرانه لذیذ با شیر کاکائو یا حتی چای میل کنید.

کیک شکلاتی ساده 1

کیک شکلاتی ساده

کیک شکلاتی ساده 2

باید خاطر نشان کرد که شاید درست کردن یک کیک شکلاتی که بسیار خوشمزه و لذیذ هم باشد، برای شما کمی سخت باشد و همین سخت بودن مراحل پخت آن شما را از پخت این کیک خوشمزه منصرف کند اما نارحت نباشید ما امروز به شما طرز تهیه یک کیک شکلاتی ساده و خوشمزه را که نحوه پخت آن نیز بسیار آسان است آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.

 

مواد لازم کیک شکلاتی ساده

  • کره ۱۱۰ گرم
  • شکلات تلخ ۱۱۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۲۲۵ گرم
  • عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
  • نمک ¼ قاشق چای خوری
  • آرد ساده ۶۰ گرم
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

کیک شکلاتی ساده 3

دستور تهیه کیک شکلاتی ساده

  • در ابتدا شما می بایست فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
  • سپس قالب کیک را چرب نمایید و داخل قالب را یک کاغذ روغنی بگذارید.
  • بعد از آن کره را دورن ظرفی ریخته و شکلات تلخ را دورن آن خرد نمایید.
  • بعد از آن به مدت ۲۰ ثانیه دورن مایکروفر بگذارید تا ذوب گردد و بعد خوب هم بزنید.
  •  لزم به ذکر است که مواد نباید بیش از حد داغ گردد. پس از ذوب شدن موا آنها را گوشه ای قرار دهید تا به دمای اتاق برسند.
  • بعد از آن تخم مرغ ها را اضافه و خوب مخلوط نمایید.
  • سپس به مخلوط خود شکر بیفزایید و با هم زن بزنید تا مواد نرم گردد.
  • بعد از آن وانیل و نمک را به مخلوط آرد و پودر کاکائو بیفزایید.
  • مواد را با قاشقی زیر و رو کنید و زیاد هم نزنید.
  • سپس مواد را درون قالبی بریزید و به اندازه ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.
  • لازم به ذکر است شاید روی کیک شما مقداری ترد و خشک گردد اما نیازی به نگرانی نیست زیرا درون کیک نرم و شکلاتی خواهد بود.
  • بعد کیک را از فر خارج کرده تا کمی سرد گردد.
  • می توانید کیک را ۹ برش بزرگ یا ۱۶ برش کوچک بزنید و درون ظروف بدون هوا در دمای اتاق بگذارید. این کیک تا ۵ روز قابل نگهداری و مصرف است.
  • باید خاطر نشان کرد که لایه رویی کیک ترد و لایه های کناری آن حالت آدامسی و درون کیک شما نرم و چسبناک خواهد بود. می توانید روی کیک را با میوه یا شکلات تزیین کنید، این کیک یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین کیک های شکلاتی محسوب می گردد، حتما امتحان کنید.

کیک شکلاتی ساده 4 کیک شکلاتی ساده 6

loading...
ممکن است شما دوست داشته باشید