کوفته نخود غذای لذیذ کشورهای عربی با طعمی دلپذیر

loading...

کوفته نخود یکی از غذاهای های بسیار لذید و خوشمزه مخصوصا برای کشورهای عربی به شمار می آید. اما پخت هر غذایی نیازمند دانستن یک سری نکات و آشنایی با روند تهیه آن نیز می باشد. چون نکات کلیدی آشپزی به شما در تهیه بهترین و خوشمزه ترین انواع غذاها کمک می کند. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کوفته نخود آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما مخاطبان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد. شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول کوفته نخود را تهیه نمایید و به عنوان شام یا ناهاری لذیذ آن را میل نمایید. در ادامه خواهید توانست این غذای خوشمزه را آماده نمایید.

کوفته نخود 3

لازم به ذکر است که خوب در آوردن کوفته نخود هنر بزرگی است و اغلب برای این که کوفته نخود خوب در بیاید در صورتی که از نوع نخود مطمئن نیستید که دیر پز است یا زود پز، می بایست نخود را جدا بپزید و به غذای خود بیفزایید. باید خاطر نشان کرد که کوفته نخود را می توانید با نخود فرنگی نیز تهیه بفرمایید.

کوفته نخود 4

باید خاطر نشان کرد که کوفته نخود یکی از غذاهای لذیذ و خاص کشور های عربی، به خصوص کشور فلسطین و نوار غزه محسوب می گردد که می توان آن را علاوه بر گوشت مرغ چرخ شده، با گوشت چرخ کرده قرمز نیز آماده نمود.

 

مواد لازم کوفته نخود

  • سینه مرغ چرخ کرده ۰.۵ کیلو
  • گشنیز ریز خرد شده ۲ دسته کوچک
  • جعفری ریز خرد شده ۲ دسته کوچک
  • نمک به اندازه لازم
  • فلفل سفید ¼ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه ¼ قاشق چای خوری
  • زرد چوبه ½ قاشق چای خوری
  • پیاز ریز نگینی خرد شده ۱ عدد

کوفته نخود 6

طرز تهیه کوفته نخود

  • ابتدا نخود را از شب قبل با آب  سرد خیس دهید و هر چند ساعت آب آن را تعویض نمایید.
  • سپس سینه مرغ را با گشنیز و جعفری ترکیب کنید و بعد آن را با نمک، فلفل سفید، فلفل سیاه و زرد چوبه ترکیب نمایید و خوب هم بزنید تا حالت چسبندگی به خود بگیرد.
  •  حدود ۵ دقیقه این مخلوط را با دست ورز دهید تا چسبنده گردد.
  • لازم به ذکر است که شما نباید این کار را با گوشت کوب برقی و یا چرخ گوشت انجام دهید، چون سبزیجات آب می اندازند و سبب می شود کوفته موقع پخت وا رود.
  • از مخلوط به اندازه یک گردو بزرگ بگیرید و گرد کنید و در دیس چرب بگذارید و در تابه نچسب کمی کره و روغن مایع ریخته و کوفته ها را سرخ کنید تا طلایی شوند.

 

مواد لازم برای تهیه سس کوفته نخود

  • نخود ۱ پیمانه
  • سیر له شده ۵ -۶ حبه
  • روغن مایع یا کره برای سرخ کردن به اندازه لازم
  • زرد چوبه ½ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه ½ قاشق چای خوری
  • پودر قرص سوپ مرغ یا سبزیجات ۱ قاشق چای خوری
  • آب ۲ پیمانه
  • ساقه کرفس خرد شده ۳ ساقه
  • ترشی لیمو پرورده ۱ قاشق چای خوری

کوفته نخود 7

طرزتهیه سس کوفته نخود

  • در ابتدا درون یک قابلمه پیاز را با روغن مایع یا کره تفت دهید تا شفاف گردد.
  • سپس زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سوپ را به مخلوط بیفزایید.
  • بعد یک لیوان آب، نخود ، سیر، کرفس و ترشی لیمو را بیفزایید و حدود ۰.۵ ساعت بگذارید تا بجوشد.
  • در مرحله بعد دوباره یک پیمانه آب بیفزایید و بگذارید تا بجوشد تا نخودها به ۸۰ درصد پخت خود برسند.
  • سپس کوفته های سرخ شده را دورن قابلمه بریزید و دوباره قابلمه باید به جوش بیاید.
  • پس از جوش آمدن حرارت زیر قابلمه را کم نموده و ۰.۵ ساعت باید بپزد، لازم به ذکر است که اگر احتیاج بود آب جوش اضافه بیفزایید.
  • باید خاطر نشان کرد که کوفته نخود با برنج یا نان نیز قابل سرو می باشد.

کوفته نخود 2

کوفته نخود 5

loading...
ممکن است شما دوست داشته باشید