کوفته ترکی غذای ترکیه ای متناسب با ذائقه ایرانی

loading...

کوفته ترکی یکی از غذاهای های خوشمزه و خوش پخت ترکی اما مناسب با ذائقه ایرانی به شمار می آید. اما پخت هر غذا یا کیک و دسری مستلزم دانستن یک سری نکات و آشنایی با روند تهیه آن نیز می باشد زیرا نکات کلیدی آشپزی به شما در تهیه بهترین و خوشمزه ترین غذاها کمک شایانی می کند. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کوفته ترکی آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما مخاطبان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد. شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول و قواعد کوفته ترکی را تهیه نمایید. در ادامه خواهید توانست این غذای خوشمزه را آماده کنید و به عنوان شامی خوشمزه میل نمایید.

کوفته ترکی 1

کوفته ترکی

باید خاطر نشان کرد که کوفته از غذاهای پرطرفدار و لذیذ محسوب می گردد و با مواد غذایی گوناگونی تهیه می گردد. در ادامه این مطلب از سایت اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا طرز تهیه کوفته ترکی را گام به گام  و با ساده ترین روش به شما آموزش دهیم.

کوفته ترکی 4

لازم به ذکر است که کوفته ترکی از غذاهای خوشمزه و مقوی به شمار می آید و شما قادر خواهید بود تا این غذای فرنگی را به سادگی در منزل تهیه نمایید و از طعم و مزه بی خوب و عالی آن لذت ببرید. باید خاسر نشان کرد که در تهیه کوفته ترکی از سیر و پیاز و فلفل دلمه و فلفل سبز و گوشت چرخ کرده و زیره سبز و سماق و نمک و زنجبیل و…استفاده می گردد.

کوفته ترکی 6

لازم به ذکر است که کوفته سوئدی، کوفته ترکی و کوفته لبنانی از غذاهای فرنگی خوشمزه ای هستند که قطعا در ایران نیز طرفداران خاص خواد را خواهند  داشت، اگر شما دوست دارید تا در برنامه غذایی خود تغییر و تنوع دهید بهتر است از پخت این غذای فرنگی استفاده کنید.

مواد لازم کوفته ترکی

  • پیاز رنده شده : دو عدد
  • سیر رنده شده : سه حبه
  • فلفل دلمه قرمز و رنده شده : یک عدد
  • گوشت چرخ کرده : یک کیلو گرم
  • فلفل سبز خرد شده : ۱ تا ۲ عدد
  • زیره سبز : ۱/۴ قاشق چایخوری
  • سماق : ۱/۴ قاشق چایخوری
  • نمک : یک قاشق چایخوری
  • زنجبیل : یک قاشق چایخوری
  • گشنیز خرد شده : یک پیمانه
  • پودر فلفل قرمز : نصف قاشق چایخوری
  • مغز نان باگت : ۱ عدد
  • شیر : ۱ پیمانه

طرز تهیه کوفته ترکی

در مرحله اول باید برای پخت کوفته ترکی پیازها را رنده نمایید و آب پیاز را بگیرید بعد پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده و سیر و گشنیز و فلفل دلمه ای و فلفل سبز و زیره و سماق و زنجبیل و نمک ترکیب کنید و خوب ورز دهید.

در مرحله دوم باید مغز نان باگت را داخل یک پیمانه شیر مخلوط نمایید و سپس به مخلوط گوشت بیفزایید و سپس مخلوط گوشت را خوب ترکیب نمایید.

در گام بعدی باید از مخلوط گوشت به ابعاد یک نارنگی بگیرید و آن را به شکل بیضی یا حالت گرد و شبیه کتلت شکل دهید.

در گام آخر نیز درون تابه به اندازه لازم و کم روغن ریخته و تابه را روی حرارت گاز بگذارید تا روغن به خوبی داغ گردد، بعد دو طرف کوفته را با حرارت ملایم گاز خوب سرخ نمایید.

کوفته ترکی 2 کوفته ترکی 5

loading...
ممکن است شما دوست داشته باشید