کرپ نوتلا غذای مخصوص صبحانه+ چند مدل تزیین

loading...

کرپ نوتلا یکی از غذاهای های خوشمزه و خوش پخت مخصوص صبحانه به شمار می آید. اما پخت هر غذا یا کیک و دسری مستلزم دانستن یک سری نکات و آشنایی با روند تهیه آن نیز می باشد زیرا نکات کلیدی آشپزی به شما در تهیه بهترین و خوشمزه ترین غذاها کمک شایانی می کند. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه  کرپ نوتلا آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما مخاطبان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد.

کرپ نوتلا 1

 

کرپ نوتلا

باید خاطر نشان کرد که کرپ نوتلا صبحانه ای لذیذ و خوشمزه و بسیار مفصل و عالی محسوب می گردد، لازم به ذکر است که شما می توانید کرپ نوتلا را همراه با سایر نوشیدنی ها میل نمایید. ذکر این نکته ضرورری است که اگر شما به دنبال تنوع در وعده صبحانه خود می باشید، با طرز تهیه کرپ نوتلا در این بخش از سایت مجله اینترنتی ۵ عصر همراه ما باشید.

کرپ نوتلا 5

کرپ نوتلا 7

مواد مورد نیاز کرپ نوتلا

  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • نمک دانه درشت: یک چهارم قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • کره آب شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • شیر: یک و نیم پیمانه
  • آرد گندم: یک پیمانه
  • موز: ۵ عدد

طرز تهیه کرپ نوتلا

در مرحله اول از پخت کرپ نوتلا باید آرد، شیر، تخم مرغ، شکر، نمک و کره را دورن مخلوط کن بریزید و ۳۰ ثانیه هم بزنید. در نهایت باید مخلوطی یکدست ایجاد گردد  و حباب هایی روی مخلوط تشکیل شود.

در مرحله بعد باید بگذارید تا خمیر حدود ۱۵ دقیقه در دمای اتاق بماند. شما حتی می توانید خمیر را حدود یک روز درون ظرفی در بسته در یخچال قرار دهید. اما حتما باید قبل از استفاده خمیر را با هم زن دستی برای بار دوم نیز مخلوط نمایید.

سپس تابه نچسب ۳۰ سانتی را بالای حرارت بالا قرار دهید تا گرم شود. ماهیتابه را با کره چرب نمایید. سپس می توانید یک سوم پیمانه از خمیر را دورن تابه قرار دهید و آن را درون تابه چرخانده تا کف تابه را کاملا بپوشاند.

لازم به ذکر است که باید حدود ۲ الی ۳ دقیقه خمیر بپزد. صبر کنید تا قسمت زیر آن نیز طلایی رنگ گردد. با استفاده از لیسک یا قاشق، لبه کرپ نوتلا را از تابه جدا نمایید و سپس با انگش آن را فورا برگردانید و حدود یک دقیقه منتظر بمانید تا سمت دیگر آن نیر بپزد.

در مراحل بعد نیز برای بقیه خمیر همین روند را پیش بگیرید و هر بار کف تابه را مقداری چرب نمایید. وقتی کرپ را درون تابه برگردانید می توانید روی آن را با موز و نوتلا پوشش دهید و حدود یک دقیقه آن را بپزید تا شکلات روی آن آب گردد.

 

کرپ نوتلا 9کرپ نوتلا 13

کرپ نوتلا 8کرپ نوتلا 15 کرپ نوتلا 16

کرپ نوتلا 12

کرپ نوتلا 10

کرپ نوتلا 4کرپ نوتلا 3

کرپ نوتلا 6

loading...
ممکن است شما دوست داشته باشید