طرز تهیه هویج پلو با گوشت غذای اصیل ایرانی و مجلسی

loading...

هویج پلو با گوشت یکی از غذاهای های خوشمزه و خوش پخت ایرانی به شمار می آید. اما پخت هر غذا یا کیک و دسری مستلزم دانستن یک سری نکات و آشنایی با روند تهیه آن نیز می باشد زیرا نکات کلیدی آشپزی به شما در تهیه بهترین و خوشمزه ترین غذاها کمک شایانی می کند. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه هویج پلو با گوشت آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما مخاطبان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد. شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول و قواعد هویج پلو با گوشت را تهیه نمایید. در ادامه خواهید توانست این غذای خوشمزه را آماده کنید و به عنوان ناهاری خوشمزه میل نمایید.

هویج پلو با گوشت 1

مواد لازم هویج پلو با گوشت

  • هویج ۳ عدد
  • گوشت گوسفند ۲۰۰ گرم
  •  برنج ۳ لیوان
  •   پیاز ۲ عدد
  •  سیر ۲ حبه
  •   برگ بو ۲ عدد
  • زیره سبز ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
  •   نمک به اندازه لازم

هویج پلو با گوشت 2

لازم به ذکر است که مواد لازم هویج پلو با گوشت برای ۵ نفر در نظر گرفته شده است.

 

طرز تهیه هویج پلو با گوشت

هویج پلو با گوشت 3

  • در گام اول باید درون قابلمه به اندازه کمی روغن بریزید و سپس آن را روی حرارت متوسط بگذارید. بعد پیاز و سیر را ریز خرد نمایید و با گوشت خرد شده دورن روغن بریزید . لازم به ذکر است که گوشت باید به اندازه های کوچک خرد شود. مواد را حدود چند دقیقه تفت دهید تا گوشت با سیر و پیاز رنگ سرخ گرفته و رنگ گوشت عوض گردد.
  • در گام بعدی باید هویج را پوست کنده و رنده نمایید و به گوشت سرخ شده بیفزایید، سپس فلفل سیاه و قرمز، پودر زیره سبز و مقداری نمک بیفزایید و تفت دهید تا هویج کمی نرم گردد. بعد ۲ لیوان اب بیفزایید و حرارت را ملایم نمایید تا مواد ۱ پخته شود و گوشت بپزد و آب غذا کشیده گردد.
  • در مرحله دیگر نیز باید ۳۰ دقیقه برنج را در آب خیس نمایی. لازم به ذکر است که، برنج را با چند لیوان آب و کمی نمک مخلوط نمایید و درون قابلمه بریزید تا با حرارت متوسط بپزد، وقتی چند دقیقه جوشید آن را با آب سرد آبکش کنید. لازم به ذکر است که وقتی باید برنج را آبکشی کنید که وقتی بین دو انگشت آن را فشار می دهید اطراف برنج نرم و مغز آن مقداری خام باشد.
  • در پایان نیز ته قابلمه را چرب نمایید و برنج را آبکش کرده را با مایه گوشت و هویج مخلوط نمایید و دورن قابلمه بریزید. سپس نصف لیوان آب گرم را به آن بیفزایید، حالا باید حرارت را افزایش دهید تا برنج بخار گردد و بعد حرارت را کم نمایید و روی قابلمه را بپوشانید تا برنج به خوبی دم بکشد و بپزد. باید خاطر نشان کرد که شما میتوانید بوته سیری را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و روی برنج قرار بگذارید تا عطر و بوی خاصی بگیرد.

هویج پلو با گوشت 5 هویج پلو با گوشت 6

loading...
ممکن است شما دوست داشته باشید