نکات کلیدی آشپزی برای بهترین آشپزهای دنیا

loading...

نکات کلیدی آشپزی به شما در تهیه بهترین و خوشمزه ترین غذاها برای یک شام یا ناهار لذیذ و مقوی کمک شایانی می کند. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با یک سری نکات کلیدی آشپزی آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما مخاطبان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد. شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول و نکات کلیدی آشپزی انواع غذای خوشمزه و دلپذیر را تهیه نمایید. در ادامه خواهید توانست یک آشپز حرفه ای شوید.

 

نکات کلیدی آشپزی

نکات کلیدی آشپزی 6

 

خوشمزه تر شدن خورش قیمه

لازم به ذکر است که برای خوشمزه تر شدن خورش قیمه شما باید لپه را ابتدا خیس دهید بعد آن را همراه با گوشت تفت داده تا طعم و مزه آن عالی گردد. درضمن نیازی به جدا پختن لپه نمی باشد زیرا لپه با گوشت خواهد پخت.

نکات کلیدی آشپزی 1
خارج کردن ژله از قالب

  • برای خارج کردن ژله از قالب می بایست دور ظرف ژله را با نوک چاقو جدا نمایید.
  • کناره ژله را با انگشتان خیس آرام از ظرف جدا نمایید.
  • قالب ژله را حدود ۱۰ ثانیه در آب گرم بگذارید، تا کناره ژله به مقدار کم ذوب و از ظرف جدا گردد.
  • بعد از آن قالب را از آب بیرون کشیده و آرام تکان داده تا ژله از قالب جدا شگردد.
  • در این مرحله بشقاب مرطوب را در دهانه‌ قالب قرار دهید و ‌قالب و بشقاب را همزمان برعکس کنید.
  • قالب را آرام تکان دهید و از روی ژله بگیرید.

نکات کلیدی آشپزی 2


تهیه ترشی

  • لازم به ذکر است که سرکه‌ ترشی باید خالص باشد.
  • بهترین سرکه برای ترشی کردن استفاده از سرکه انگور می باشد.
  • اگر مطمئن نیستید که سرکه خالص است، قبل از تهیه‌ آن را چند بار بجوشانید تا کپک نزند.
  • ظرف ترشی باید تمیز و خشک و دارای دری محکم باشد.
  • انواع میوه‌ و سبزی مصرفی ترشی باید شسته و خشک باشد.
  • ترشی حتماً باید در جای خنک باشد.
    نکات کلیدی آشپزی 3


ترد ماندن بیسکوییت

برای ترد ماندن بیسکویت باید درون قوطی بیسکویت چند حبه قند بریزید و هیچوقت آن را درون قوطی غیر قابل نفوذ نگذارید.


پف کردن سفیده تخم مرغ

برای پف کردن سفیده تخم مرغ به مقدار کم نمک به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

برطرف کردن کم نمکی پلو

موقع دم کردن پلو اگر متوجه شدید که نمک ندارد،سریعا مقدار کمی آب نمک را با آب روغن مخلوط نمایید، بعد آن را به کمک کفگیر روی تمام بخش های پلو بپاشید.

جلوگیری از ترک خوردن تخم مرغ

برای جلوگیری از ترک تخم مرغ موقع آب‌ پز شدن مقدار کمی نمک یا سرکه به آب آن بیفزایید و با حرارت کم آن را بپزید. لازم به ذکر است که تخم مرغ را قبل از پخت به مدت کم زیر شیر آب داغ قرار دهید تا به دمای تعادل برسد.۴

نکته: در حین پخت تخم مرغ اگر دچار ترک خوردگی شد، سریع آن را از آب خارج کرده و مقدار کمی نمک بپاشید، تا مجدد بچسبد.

نکات کلیدی آشپزی 4نکاتی در مورد لیمو عمانی

لازم به ذکر است که بهتر است به جای سوراخ کردن لیمو عمانی آن را ادو قسمت کرده و هسته آنها را بیرون آوریم چون تلخ است، از دیگر ترفندها این است که از شب قبل لیمو ها را در آب خیس نمایید .

نکته: بهترین لیمو عمانی برای کشور عمان پایتخت اردن است که دارای شهرت جهانی است.


چگونه فلفل تند را از فلفل شیرین تشخیص دهیم

  • اگر می خواهید تندی فلفل کم گردد، دانه درون فلفل را بیرون آورید.
  • اگر فلفل ریزتر باشد قطعا تندتر می باشد.
  • اگر فلفل تازه نباشد و دارای چین وچروک باشد و رنگ تیره داشته باشد تند تر است.
  • چنانچه فلفل براق باشد تندتر می باشد.
  • از بوی فلفل نیز می شود فهمید تند است یا خیر.

نکات کلیدی آشپزی 5

۰
loading...
ممکن است شما دوست داشته باشید