مینی کیک کره بادام زمینی یک عصرانه خوشمزه

loading...

مینی کیک کره بادام زمینی یکی از کیک های خوشمزه و خوش پخت به شمار می آید. اما پخت هر غذا یا کیک و دسری مستلزم دانستن یک سری نکات و آشنایی با روند تهیه آن نیز می باشد زیرا نکات کلیدی آشپزی به شما در تهیه بهترین و خوشمزه ترین غذاها کمک شایانی می کند. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه مینی کیک کره بادام زمینی آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما مخاطبان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد. شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول و قواعد مینی کیک کره بادام زمینی را تهیه نمایید. در ادامه خواهید توانست این کیک خوشمزه را آماده کنید و به عنوان عصرانه با چای میل کنید.

مینی کیک کره بادام زمینی 1

مینی کیک کره بادام زمینی 3

کره بادام زمینی

کره بادام زمینی برای افراد مبتلا به بیماری‌ های قلبی، بسیار مفید است، چون چربی موجود در بادام ‌زمینی از چربی ‌های خوب و مفید محسوب می شود و دارای فیتوسترول می باشد که ساختمانی مشابه کلسترول موجود در غذای حیوانی را شامل می شود، اما فیتوسترول برای سلامت قلب و عروق مفید می باشد.

مینی کیک کره بادام زمینی 6

باید بدانید که هر ۳۲ گرم کره بادام‌ زمینی دارای ۵۰ میلی ‌گرم فیتوسترول می باشد و طبق تحقیقات و پژوهش های به عمل آمده مصرف ۲ گرم فیتوسترول در روز  تا ۱۰ درصد کلسترول بد بدن را کاهش می دهد.

 

مواد لازم مینی کیک کره بادام زمینی :

  • کره : ۸۵ گرم
  •  شکر قهوه ای:  ۱ پیمانه
  •  زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • شکلات تلخ: ۱۱۵ گرم
  • شیر:۱ پیمانه
  • آرد: ۱و ۳/۱ پیمانه
  • جوش شیرین : ۱ قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر:۱ قاشق چای خوری
  • وانیل:  ۱ قاشق چای خوری
  • نمک: به اندازه لازم

 

مینی کیک کره بادام زمینی 2

مواد لازم برای رویه مینی کیک کره بادام زمینی:

  • کره به دمای محیط رسیده: ۲۰۰ گرم
  •  کره بادام زمینی:     ۲۵۰ گرم
  •  پودر شکر:    ۳ قاشق سوپ خوری

مینی کیک کره بادام زمینی 7

طرز تهیه مینی کیک کره بادام زمینی:

  • باید خاطر نشان کرد که برای تهیه کیک کره بادام زمینی، ابتدا باید کره و شکر قهوه ای را در ظرفی خیلی خوب با همزن بزنید تا پف کند.
  • سپس زرده تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید و با زهم خوب هم بزنید.
  • در مرحله بعد شکلات تلخ را با حرارت غیر مستقیم ذوب نمایید و آرام به مواد اضافه نمایید و خوب هم بزنید.
  • در این بخش آرد الک شده را به همراه بیکینگ پودر، وانیل، جوش شیرین و نمک دورن ظرفی جدا بریزید و هم بزنید و سپس و به مواد اضافه نمایید.
  • در این بخش شیر را آرام به مخلوط اضافه نمایید و مواد را خوب مخلوط نمایید تا خمیر یکدست ایجاد گردد.
  • در قسمت بعد باید خمیر را درون قالب کاپ کیکی که از قبل چرب کرده اید بریزید به گونه ای که ۳/۲ قالب شما دارای موا کیک باشد.
  • بعد قالبهایی که از کاپ کیک پر کرده اید را در فر از قبل گرم شده به مدت زمان ۸ الی ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد  بگذارید تا بپزند.
  • برای اینکه مطمئن شوید که کاپ کیک ها پخته اند می بایست خلالی چوب در آنها فرو نمایید اگر خلال چوب تمیز بود این بدین معنی است که کیک ها پخته اند.
  • برای آماده سازی رویه کیک، کره را در ظرفی با همزن خوب هم بزنید.
  • سپس کره بادام زمینی را به کره خوب هم زده شده اضاه نمایید و هم بزنید.
  • در این بخش پودر شکر را آرام اضافه نمایید.
  • وقتی که کرم شما به غلظت مناسبی رسید، کرم را درون قیف قنادی ریخته و روی مینی کیک را با کرم تزئین نمایید.

مینی کیک کره بادام زمینی 4

loading...
ممکن است شما دوست داشته باشید