ماکارونی با پنیر غذایی فوق العاده خوشمزه و مقوی

loading...

ماکارونی با پنیر یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و خوش پخت به شمار می آید. اما پخت هر غذا یا کیک و دسری مستلزم دانستن یک سری نکات و آشنایی با روند تهیه آن نیز می باشد زیرا نکات کلیدی آشپزی به شما در تهیه بهترین و خوشمزه ترین غذاها کمک شایانی می کند. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه ماکارونی با پنیر آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما مخاطبان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد. شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول و قواعد ماکارونی با پنیر را تهیه نمایید. در ادامه خواهید توانست این ماکارونی خوشمزه را آماده کنید و به عنوان یک شام لذیذ میل کنید.

ماکارونی با پنیر 1

ماکارونی با پنیر

باید خاطر نشان کرد که ماکارونی برای بسیاری از افراد غذایی لذیذ و خوشمزه محسوب می شود و افراد زیادی هستند که ماکارونی را در رده غذاهای مورد علاقه خود انتخاب می کنند، از این رو در ادامه نحوه پخت این غذای خوشمزه را خدمت شما عرض می کنیم.

ماکارونی با پنیر 2

لازم به ذکر است که ماکارونی را می توان به شیوه و روشهای متفاوتی تهیه نمود. اما شیوه ای که امروز قصد داریم در رابطه با آن صحبت کنیم،تهیه ماکارونی با پنیر به سبکی مدرن است. پس در ادامه با ما همراه باشید.

 

مواد لازم ماکارونی با پنیر:

  • ماکارونی ۱ بسته
  • پودر پنیر ۲ بسته
  • آرد ذرت ½ فنجان
  • نشاسته ذرت ½ فنجان
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل ½ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شیر کامل ۲ قاشق غذاخوری

ماکارونی با پنیر 3

طرز تهیه ماکارونی با پنیر

  • در ابتدا می بایست یک سینی فر در ابعاد ۱۲*۸ تهیه کنید و داخل سینی را کاغذ روغنی بگذارید.
  • در مرحله بعد یک بسته ماکارونی را با یک بسته پودر پنیر مخلوط کرده و بپزید.
  • در بخش بعدی ماکارونی ها را در سینی پخش کنید و با پشت قاشق سطح ماکارونی را صاف نمایید.
  •  بعد روی ماکارونی را با پلاستیک پوشانده و به حدود ۵ ساعت در یخچال بگذارید.
  • بعد از آن ماکارونی ها را از سینی گرفته و به ابعاد ۲ در ۱ برش بزنید.
  • بعد آنها را روی کاغذ روغنی بگذارید و به ۳۰ دقیقه دوباره در یخچال بگذارید.
  • شما باید در این ۳۰ دقیقه یک ظرف بزرگ بگیرید و پودر ذرت، نشاسته ذرت، شکر، نمک و پودر فلفل را با هم مخلوط نمایید. یک بسته پودر پنیر هم به مخلوط اضافه کنید.
  • در ظرفی تخم مرغ ها را شکسته و با ۲ قاشق شیر مخلوط نمایید.
  • ماکارونی هایی که از قبل برش زده بودید را ابتدا به تخم مرغ و سپس با مخلوط پودری که آماده کردید آغشته نمایید.
  • بعد آنها را دوباره در کاغذ روغنی بگذارید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
  • حال یا می توانید مواد را سرخ کنید یا در فر بگذارید. اگر دوست دارید که به حالت ترد و چیپسی در بیاید آنها را سرخ کنید اما اگر نمی خواهید زیاد ر وغنی شوند در فر بگذارید.
  • برای سرخ کردن مواد درون یک قابلمه روغن سبزیجات ریخته، طوری که روغن روی  سطح ماکارونی قرار بگیرد. بعد هر برش ماکارونی را بین ۴۵ ثانیه تا ۱ دقیقه درون روغن سرخ نمایید تا طلایی گردد. بعد آنها را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
  • برای پخت ماکارونی درون فر باید فر را در درجه ۴۰۰ بگذارید وبرش های ماکارونی را به میزان اندک اسپری روغن نمایید. بعد به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید. بعد آن را پشت و رو کنید تا ۱۰ دقیقه بماند و طلایی گردد.

ماکارونی با پنیر 4

loading...
ممکن است شما دوست داشته باشید