طرز تهیه کیک اسفنجی وانیلی نرم و پفکی با طعمی خاص

کیک اسفنجی وانیلی یکی از کیک های بسیار خاص و نرم به شمار می آید. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک اسفنجی وانیلی آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما مخاطبان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود. شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول کیک اسفنجی وانیلی را تهیه نمایید و به عنوان عصرانه با چای یا قهوه آن را میل نمایید. در ادامه خواهید توانست این کیک خوشمزه را آماده نمایید.

کیک اسفنجی وانیلی 2

لازم به ذکر است که خوب در آوردن کیک اسفنجی هنر بزرگی است و اغلب برای این که کیک اسفنجی وانیلی کاملا نرم و اسفنجی گردد باید تخم مرغ به دستور پخت کیک اضافه گردد، از این رو اگر رژیم غذایی خاصی دارید یا گیاهخوار می باشید، درست کردن چنین کیکی را به شما توصیه نمی کنیم، اما ما امروز طرز تهیه این کیک خوشمزه را بدون استفاده از تخم مرغ به شما آموزش خواهیم داد.

کیک اسفنجی وانیلی 6

در عوض برای پفی کردن و به حالت اسفنجی در آمدن این کیک می توانید از موادی مانند ماست، بکینگ پودر و جوش شیرین استفاده کنید.باید خاطر نشان کرد که ماست و جوش شیرین زمانی که با هم ترکیب می شوند، به کیک حالت اسفنجی داده و بکینگ پودر نیز سبب پف کردن کیک می گردد.

مواد لازم کیک اسفنجی وانیلی

  • آرد ۱ و ½ پیمانه
  • ماست ۱ پیمانه
  • شکر دانه ریز ¾ پیمانه
  • جوش شیرین ½ قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • روغن ½ پیمانه
  • عصاره یا اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری

دستور تهیه کیک اسفنجی وانیلی

  • در ابتدا باید فر را به مدت ۱۰ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
  • یک قالب ۲۰ سانتیمتری را با کره یا روغن چرب نمایید.
  • سپس مقداری آرد روی قالب بپاشید، آرد باید به همه جای قالب برسد. بعد روی آن کاغذ روغنی بگذارید.
  • آرد را الک کنید و سپس در ظرفی دیگر ماست و شکر را بریزید و خوب با همزن بزنید تا نرم شود.
  • سپس جوش شیرین و بکینگ پودر را اضافه کنید و خوب هم بزنید و به مدت ۵ دقیقه مواد باید درون ظرف باقی بماند.
  •  زمانی مخلوط جوش شیرین و ماست واکنش نشان می دهد که روی سطح آن حباب تشکیل گردد.
  • بعد روغن را اضافه نمایید. سعی کنید روغن آفتابگردان استفاده کنید یا هر روغنی که بو نداشته باشد.
  • پس از آن عصاره وانیل یا اسانس وانیل را اضافه نموده و هم بزنید.
  • بعد آردی الک شده را به مواد بیفزایید و مواد را با هم زن مخلوط نمایید تا مواد نرم گردد.
  • سپس مواد را درون قالب که چرب بوده بریزید و دورن فر گرم به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید.
  • بعد قالب را از فر خارج کرده  و با خلال دندان  از پخته شدن آن مطمئن گردید. اگر خلال دندان به آن چسبید کیک هنوز کاملا نپخته است.
  • لازم به ذکر است که اگر روی کیک سرخ مایل به قهوه ای شده اما داخل کیک هنوز نپخته است می توانید روی کیک را با فویل پوشانده و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه دورن فر قرار دهید.
  • سپس بگذارید تا کیک کمی سرد گردد بعد از داخل قالب آن را خارج کرده و کاغذ را جدا کنید.
  • حالا کیک شما آماده می باشد و می توانید با قهوه، سس شکلات یا خامه آن را تزیین و سرو نمایید.

کیک اسفنجی وانیلی 4کیک اسفنجی وانیلی 3

 

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.