طرز تهیه کنافه شیرینی لبنانی شیرین و خوشمزه

loading...

کنافه شیرینی لبنانی یکی از شیرینی های بسیار لذید و خوشمزه مخصوصا برای کشورهای عربی(لبنان) به شمار می آید. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کنافه شیرینی لبنانی آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما مخاطبان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد. شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول کنافه را تهیه نمایید و به عنوان عصرانه آن را میل نمایید. در ادامه خواهید توانست این شیرینی خوشمزه را آماده نمایید.

طرز تهیه کنافه شیرینی لبنانی

کنافه شیرینی لبنانی

کنافه شیرینی لبنانی خوشمزه مناطق اطراف ایران از قبیل ترکیه، لبنان و فلسطین محسوب می گردد. لازم به ذکر است که کنافه شیرینی‌ هایی می باشد که مانند زولبیا و بامیه دارای شهد و شربت است. باید بدانید که در تهیه شیرینی کنافه شما می‌توانید از شربت ساده نیز استفاده نمایید یا آن را از شربت بهار نارنج تهیه نمایید. لازم به ذکر است که ماده اصلی این دسر خوشمزه، رشته کادایف می باشد که در حقیقت خمیر فیلو می باشد که به صورت رشته ای خرد گشته است. در ضمن در قسمت وسط رشته‌ کادایف کره آغشته شده یک مخلوط پنیری وجود دارد. باید خاطر نشان کرد که برخی اوقات از پنیر خامه ای، پنیر موزورلا و دیگر انواع استفاده می گردد.

باید خاطر نشان کرد که کنافه یکی از غذاهای لذیذ و خاص کشور های عربی، به خصوص کشور لبنان محسوب می گردد، در ضمن در تهیه کنافه لبنانی که در ادامه آن را بیان خواهیم کرد، از فرنی نشاسته ذرت و پنیر موزورلا نیز استفاده می گردد که ترکیب بسیار لذیذ و خوشمزه ای ایجاد می کند.

کنافه 3

مواد لازم برای کنافه شیرینی لبنانی

  • رشته کادایف ۳ پیمانه
  • آرد سوخاری ۱ پیمانه
  • کره ۲۰۰ گرم
  • شربت بهارنارنج ۱/۲ پیمانه
  • پنیر موزورلا رنده شده ۲ پیمانه
  • شیر کامل ۲ پیمانه
  • نشاسته ذرت ۱/۲ پیمانه
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پسته خرد شده یا پودر پسته ۱/۴ پیمانه

 

برای شربت بهار نارنج:

  • شکر ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • آب ۳/۴ پیمانه
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • عرق بهارنارنج ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه کنافه شیرینی لبنانی

طرز تهیه کنافه شیرینی لبنانی

در مرحله اول می بایست برای تهیه شربت بهار نارنج، شکر، آب و آبلیمو را در شیر جوش مخلوط نمایید، بعد بگذارید روی شعله تا این ترکیب به جوش بیاید. سپس می توانید بعد از به جوش آمدن شعله را کم نمایید و حدود ۵ دقیقه می بایست در حرارت کم باقی بماند. سپس عرق بهار نارنج را به مخلوط بیفزایید. اجازه دهید تا شربت خنک گردد. باید خاطر نشان کرد که شما باید شربت را تا موقع استفاده در یخچال قرار دهید.

در مرحله بعدی باید فر را در دمای ۲۰۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. بهتر است طبقه وسط فر را روشن کنید.

در مرحله سوم که تقریبا بخش پایانی کار است باید کره را آب نمایید. لازم به ذکر است که رشته ‌های کادایف را می بایست حدود یک دقیقه در غذاساز قرار دهید تا ریز گردند. بعد آنها را درون یک کاسه با آرد سوخاری، کره و ۱/۲ پیمانه شربت ترکیب نمایید و هم بزنید تا رشته به شربت و کره آغشته گردند و طعم خوبی پیدا کنند.

طرز تهیه کنافه شیرینی لبنانی

طرز تهیه کنافه شیرینی لبنانی

loading...
ممکن است شما دوست داشته باشید