طرز تهیه شیرینی نخودچی و نکات طلایی برای پخت حرفه ای آن

شیرینی نخودچی یکی از بهترین و خوشمزه ترین ایده ها برای یک عصرانه لذیذ با چای است. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه شیرینی نخودچی به همراه نکات مهم و طلایی برای تهیه بهتر آن آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما هنرمندان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد. این شیرینی  یکی از بهترین نوع شیرینی های ایرانی به شمار می رود و شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول طلایی شیرینی نخودچی را که بسیار پرطرفدار نیز می باشد تهیه نمایید.

شیرینی نخودچی 5

لازم به ذکر است که برای طرز تهیه به روغن جامد، آرد نخودچی، شکر ساییده شده و یا پودر قند، پودر پسته و یا خلال پسته و پودر هل نیاز داریم.

 

باید خاطر نشان کرد که این شیرینی از جمله تنقلات خوش طعم و محبوب اکثر افراد می باشند و اگر شما مایل هستید تا یک شب به یاد ماندنی برای میهمانان خود رقم بزنید به شما توصیه می کنیم تا این خوراکی خوشمزه را حتما خودتان تدارک ببینید و پذیرایی باشکوهی از مهمانانتان داشته باشید. شیرینی نخودچی را در منزل تهیه نموده و از طعم آن لذت ببرید.

شیرینی نخودچی 4

شیرینی نخودچی از شیرینی های سنتی قزوین به شمار می رود و حتما باید در تهیه آن از آرد و و روغن مرغوب استفاده گردد تا شیرینی نخودچی با کیفیت عالی به دست آید.

 

باید خاطر نشان کرد که شیرینی نخودچی و شیرینی برنجی و کره ای از شیرینی های مخصوص عید محسوب می شوند که حتی در سایر ایام سال هم حجم طرفدار بالایی دارند. در ادامه با ما همراه باشید تا مواد لازم و طرز تهیه شیرینی نخودچی را خدمتتان ارائه کنیم.

 

مواد لازم شیرینی نخودچی

  • روغن جامد : ۲۵۰ گرم
  • آرد نخودچی : نیم کیلوگرم
  • شکر ساییده شده یا پودر قند : ۲۵۰ گرم
  • پودر پسته یا خلال پسته : به اندازه لازم
  • پودر هل : یک قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی نخودچی

طرز تهیه شیرینی نخودچی

  • ابتدا پودر قند را به همراه روغن داخل ظرفی بریزید.
  • با همزن دو دقیقه مخلوط شکر و روغن را هم بزنید.
  • پودر هل را به آن اضافه و مایه شیرینی را هم بزنید تا رنگ کرم بگیرد.
    سپس آرد نخودچی را الک نمایید.
  • آرد نخودچی را به مایه شیرینی بیفزایید و مواد را هم بزنید تا آرد جذب روغن گردد.
  • خمیر شیرینی را با دست ورز دهید تا جمع گردد( از ورز دادن زیاد بپرهیزید چون خمیر شیرینی با ورز زیاد نرم می گردد)
    خمیر را درون کیسه ریخته و ۱-۲ ساعت را در مکانی خنک بگذارید تا خمیر استراحت نماید.
  • سپس خمیر شیرینی را در کف یک سینی پهن نمایید و قالب مخصوص را درون آرد برنج زده و تکان دهید و قالب بزنید.
  • فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید تا خوب داغ گردد.
  • خمیر شیرینی قالب زده شده را با فاصله کم درون سینی فر قرار دهید.
  • روی هر شیرینی ها مقداری پودر پسته و یا یک خلال پسته بگذارید.
  • به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه شیرینی را درون فر قرار دهید تا به خوبی پخته شود.
  • سپس سینی فر را خارج کرده و بگذارید تا شیرینی کمی خنک گردد.
  • سرانجام آن ها را درون ظرفی برای سرو قرار دهید.

شیرینی نخودچی 2

نکات طلایی پخت شیرینی نخودچی

  1. برای تهیه شیرینی نخودچی از مواد مرغوب بهره ببرید تا کیفیت آن عالی شود.
  2. برای ایجاد طعم خوب، هل تازه را آسیاب کنید تا شیرینی بعد از پخت طعم و عطر بی نظیری پیدا کند.
  3. می توانید به جای روغن از کره استفاده نمایید.
  4. اگر می خواهید تا شیرینی نخودچی بعد از پخت سفت گردد ۱۰۰ گرم آرد را به جای ۱۰۰ گرم آرد نخودچی استفاده کنید.
  5. لازم به ذکر است که شیرینی نخودچی در فر تغییر حجم و شکل نخواهد داد و اگر این اتفاق بیفتد یعنی شما مواد اولیه را درست استفاده نکرده اید.
  6. باید بدانید که شیرینی نخودچی وقتی داغ است شکننده می باشد پس تا خنک شدن آنها صبور بوده و به آن ها دست نزنید.

شیرینی نخودچی 1

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.