طراحی کافی شاپ با چه معیارهایی قابل اجرا است؟

loading...

طراحی کافی شاپ در این مقاله از مجله اینترنتی ۵ عصر خدمت شما عزیزان ارائه می گردد. کافی شاپ ‌در واقع شکل امروزی قهوه‌خانه ها تلقی می شوند، جایی برای دورهمی و صحبت، کارکرد اصلی یک کافی شاپ ایجاد فضایی برای دورهمی است، خیلی از افراد در سن ۲۰ الی۴۰ سال دنبال جایی برای ایجاد ارتباط صمیمی با دوستان و هم سالان خود می باشند و به زبان دیگر به یک پاتوق نیازمندند،در ضمن خیلی از از قراردادهای کاری این رده سنی هم در کافی‌شاپ ‌ها صورت می گیرد، پس در حقیقت کافی‌شاپ کارکرد تجاری ‌تری هم دارد. در ادامه با نحوه طراحی کافی شاپ آشنا خواهید شد.

نحوه طراحی کافی شاپ

طراحی کافی شاپ 3

هر مدیر بازاریاب باید نیازهای روانی مشتریان خود را بشناسد و هر کاری که می کند در جهت بهبود ارائه خدمات برای رضایت بهتر نیاز مشتریان باشد، پس مدیرکافی شاپ باید بداند که کافی‌شاپ برعکس اسمش، فضایی برای قهوه و خوردن نمی باشد، بلکه کافی شاپ فضایی است برای دورهمی و صحبت است. پس همه استراتژی‌ ها و عملکردهای بازاریابی باید در این جهت باشد.

هدف از تاسیس کافی شاپ

طراحی کافی شاپ 4

جواب این سوال حدود ۵۰ درصد کار را شامل است. قطعا اگر به این کار واقف باشید که چرا میخواهید کافه دار شوید برای رسیدن به کسب و کار موفق گامی بزرگ گرفته اید.

کانسپت کافی شاپ

کانسپت یا همان رسالت کافی شاپ از مواردی است که می تواند سهم بزرگی از مشتریان را به سمت خود جلب کند. به خاطر داشته باشید که خلاقیت و نوآوری دو فاکتور اصلی برای سودآوری می باشد.

مشورت

باید بدانید که مشورت منطقی ترین کار است اما با چه افرادی؟ به طور مثال شما باید از کسانی که اکنون دارای کافه هستند مشورت نگیرید. زیرا تنها اطلاعات آنها از بازار کافی شاپ معطوف به منطقه و تجربه شخصی شان است پس برای مشاوره کسانی را انتخاب کنید که کارشان راه اندازی کافی شاپ است.

مبلغ تعیین شده برای شروع

قطعا با یک بادکنک نمی شود پرواز کرد اما با یک بالن چرا. هر اندازه که سایز بالن شما بزرگتر باشد بی شک سفرشما مطمئن تر و سرعت اوج شما بیشتر می گردد.

مکان کافی شاپ

محل مناسب برای تاسیس کافی شاپ باید با توجه به تعداد مشتریان، ظرفیت منطقه، محل پارک ماشینها، تناسب با کانسپت کافه و مواردی از این قبیل انتخاب گردد، که قطعا در جلسات مشاوره بررسی می گردد.

منو

طراحی کافی شاپ 5

باید خاطر نشان کرد که نقطه قوت یک کافه، منو ی سالم، به روز ، متنوع و اقتصادی است که یک مشاور حرفه ای قطعا قابلیت طراحی منوی حرفه ای را خواهد داشت. به خاطر داشته باشید که هر چند وقت منو باید عوض شود تا کافه یکنواخت نگردد و ریزش مشتری نداشته باشد.

تجهیزات کاربردی برای کافه

بزرگترین وظیفه ی مشاور گزینش تجهیزات عالی با کمترین هزینه ممکن است. خرید لوازم و تجهیزات باید متناسب با کانسپت کافه انجام بگیرد.

دکوراسیون

طراحی کافی شاپ 2

باید خاطر نشان کرد که بیشتر افرادی که میخواهند کافه دار شوند مهندسین عمران و معماری می باشند  و دلیل آنها داشتن ایده های محیر برای طراحی داخلی کافه می باشد. بهتر است که اول کانسپت کافی شاپ معین گردد و بعد دکوراسیون کافه متناسب با کافه وضع شود.

پرسنل

پرسنل کافه افرادی می باشند که می توانند کافه را به سود دهی و یا ورشکستگی بکشانند. هر کافه به یک باریستا، سالن دار و ظرفشور نیازمند است. تجربه و سابقه، برخورد با مشتری، به روز بودن و طرز پوشش جز مواردی است که باید در انتخاب پرسنل مقرر گردد.

کیفیت مواد اولیه

طراحی کافی شاپ 6

باید بدانید که اگر جنس با کیفیت عرضه نمایید مشتری وفادار خواهید یافت، پس فکر سود از طریق خرید مواد اولیه ارزان و بی کیفیت را از خود دور نمایید. تعهد خود را به مشتری ثابت کنید تا مشتری وفاداری اش را به شما نشان دهد.

لازم به ذکر است که کار اصلی بعد از تاسیس کافی شاپ آغاز می گردد، قطعا اداره یک مجموعه نیاز به مهارت حرفه ای دارد.

loading...
ممکن است شما دوست داشته باشید