رولت زردآلو و پرتقال دسر خوش مزه و کم چربی

رولت زردآلو و پرتقال یکی از بهترین و خوشمزه ترین ایده ها برای یک دسر لذیذ و مقوی محسوب می گردد. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه رولت زردآلو و پرتقال آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما عزیزان قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد. این دسر لذیذ و مقوی یکی از بهترین نوع دسرهای های ایرانی به شمار می رود و شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول رولت زردآلو و پرتقال را که بسیار پرطرفدار هم می باشد .

رولت زردآلو و پرتقال 2

باید خاطر نشان کرد که رولت زردآلو و پرتقال حاوی مواد غذایی مقوی می باشد و یکی از بهترین دسرها برای عصرانه ای رژیمی محسوب می گردد. به شما پیشنهاد می کنیم که برای سورپرایز کردن مهمانهایتان حتما رولت زردآلو و پرتقال امتحان نمایید.

اگر می خواهید یک رولت شیک و خاص تهیه کنید که مهمانانتان را بر سر سفره عصرانه حیرت زده کنید پیشنهاد ما به شما رولت زردآلو و پرتقال می باشد، شما می توانید این رولت زیبا و خوشمزه را که یک دسر کم چربی و رژیمی نیز می باشد به راحتی تهیه کنید. باید خاطر نشان کرد که این رولت را می توانید با نوشیدنی دلخواه مانند شیرموز،آب طالبی،آب پرتقال و…سرو نمایید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه رولت زردآلو و پرتقال را خدمتتان ارائه کنیم.

مواد لازم رولت زردآلو و پرتقال

سفیده تخم مرغ ۴ عدد

پودر شکر یک دوم پیمانه

آرد سفید یک دوم پیمانه

پوست پرتقال کوچک رنده شده یک عدد

آب پرتقال ۳ قاشق غذاخوری

مواد میانی رولت:

آب پرتقال دو سوم پیمانه

زردآلو یک دوم پیمانه

رولت زردآلو و پرتقال 3 رولت زردآلو و پرتقال 4

طرز تهیه رولت زردآلو و پرتقال :

* نخست باید فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن نمایید. بعد سینی فر به ابعاد ۲۳ * ۳۳ سانتی متری را که کاغذ روغنی روی آن قرار دادید و کاغذ را مقداری چرب نمایید.

* دربخش دوم باید سفیده های تخم مرغ را در یک کاسه نسبتا بزرگی بریزید و با هم مخلوط کرده و با همزن بزنید و سپس پودر شکر را به آن بیفزایید تا تقریبا سفیده ها سفت گردند.

*در این مرحله آرد را الک شده راه به همراه پوست پرتقال رنده شده و آب پرتقال به سفیده تخم مرغ اضافه نمایید و سپس آرام آن را مخلوط نمایید و بعد مخلوطی که آماده شده را در دورن سینی بریزید و حدود ۱۵ تا ۱۸ دقیقه درون فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید و سپس بعد از پخت آن را به صورت رول در آورده و بگذارید تا خنک گردد.

* در این مرحله باید برای آماده نمودن مایه وسط رولت، در ابتدا زردآلو ها را درون شیرجوش بریزید و سپس آب پرتقال را بیفزایید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم آب پرتقال جذب گردد، بعد مایه را درون غذاساز بریزید تا پوره نرمی به دست آید.

* در این مرحله باید نان رولت را باز نموده و پوره ای که آماده کرده بودید را روی آن پخش نمایید، بعد نان را رول نمایید و روی رولت را با پودر شکر یا خلال پرتقال تزئین نمایید و بعد سرو کنید.

رولت زردآلو و پرتقال 5 رولت زردآلو و پرتقال 6

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.