روغن دنبه گوسفند مفید برای سلامتی+ طرز تهیه آن

روغن دنبه گوسفند برای بدن بسیار پر فایده و مفید است و با استفاده مکرر آن به تدریج و به اندازه از بیماری کبد چرب و چاقی و دیگر بیماری ها رها خواهید شد، از طرفی روغن دنبه گوسفند بسیار از لحاظ اقتصادی به صرفه است و با دستور العملی که امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر خدمتتان ارائه می دهیم به راحتی در منزل قادر خواهید بود که این روغن دنبه را تهیه نمایید و سبب خوش طعم شدن غذاها شوید.

خواص روغن دنبه

روغن دنبه گوسفند 1

در طب سنتی هم به خواص روغن دنبه اشاره شده است، که خواص ضد افسردگی یکی از آنها می باشد. خاصیت سم زدایی هم چنین از دیگر خواص روغن دنبه است، هم چنین می توان از آن در کنار روغن حیوانی برای پاکسازی روده نیز استفاده نمود.
باید بدانید که روغن دنبه سرشار از اسیدهای چرب بوه که به صورت مستقیم به کمک کبد جذب می گردد و منبع انرژی بدن می باشد، استفاده از روغن دنبه و دیگر روغن های حیوانی، برای کسانی که شکستگی استخوان دارند مفید می باشد و سبب جوش خوردن سریع استخوان می گردد.

لازم به ذکر است که روغن دنبه پر از از مواد مغذی، ویتامین ها و اسیدهای چرب گیاهی می باشد، زیرا غذای گوسفند از گیاهان تشکیل شده است، به همین خاطر استفاده از روغن دنبه سبب تقویت قوای بدن، استخوان سازی و افزایش توان بدن در برابر بیماری می گردد.

مواد لازم روغن دنبه گوسفند

روغن دنبه گوسفند 3

  • دنبه گوسفند حدود ۴ کیلوگرم
  • ماست‏ ۲ لیوان
  • سرکه ۱ لیوان
  • هل سبز ۱۴ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه روغن دنبه گوسفند

روغن دنبه گوسفند 4

۱. در مرحله اول باید دنبه را ریز خورد نمایید، البته باید گفت که بهتر است دنبه را چرخ نمایید تا تمام روغن آن به طور یک دست از دنبه بیرون بیاید.

۲. در مرحله بعد باید دنبه آماده  شده را درون قابلمه ای نسبتا بزرگ بریزید و موادی که در بالا ذکر شد غیر از زردچوبه را به آن بیفزایید و سپس روی شعله ملایم بگذارید تا به تدریج آب گردد.
۳.در مرحله بعدی زمانی که روغن به به رنگ طلایی در آمد ۱ قاشق زردچوبه را به آن بیفزایید و بگذارید تا زردچوبه به مدت ۱ دقیقه تفت بخورد، سپس زیر گاز را خاموش نمایید.

۴. در مرحله آخر وقتی که روغن خاموش شده مقداری خنک شد آن را از صافی رد نمایید. زمان که از حرارت افتاد آن را در یخچال درون ظرفی در بسته بگذارید تا خودش را بگیرد.

 

نکات مهم

حتما باید به این نکته توجه کنید که حرارت مورد نیاز در تمامی مراحل باید ملایم بوده باشد، زیرا حرارت بالا باعث می شود که روغن کف کند و نتوانید آن را کنترل کنید و روغن از دست خواهد رفت. یقینا در تهیه این روغن باید صبر و حوصله به خرج دهید اما تهیه آن بسیار آسان است.

از دلایل افزودن زردچوبه، گرفتن بوی زخم دنبه و دادن رنگ و لعاب به روغن است.

باید بدانید که قرار دادن دنبه درون ظرف دربسته درون یخچال بوی زخم دنبه را خواهد گرفت و سبب ماندگاری بیشتر روغن می گردد و از این رو روغن اصلا بویی نمی گیرد. البته در ظرف شیشه ای روغن ماندگاری بهتری خواهد داشت.

 

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.