دسر انار سه لایه ترکیبی از طعم های ترش و شیرین مناسب شب یلدا

دسر انار یکی از دسر های بسیار لذید و خوشمزه مخصوصا برای شب یلدا به شمار می آید. اما پخت هر کیک و دسری نیازمند دانستن یک سری نکات و آشنایی با روند تهیه آن نیز می باشد. چون نکات کلیدی آشپزی به شما در تهیه بهترین و خوشمزه ترین انواع کیک و دسر کمک می کند. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه دسر انار آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما مخاطبان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد. شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول دسر انار را تهیه نمایید و به عنوان عصرانه آن را میل نمایید. در ادامه خواهید توانست این دسر خوشمزه را آماده نمایید.

دسر انار 3 دسر انار 5

دسر انار

لازم به ذکر است که دسر انار سه لایه بسیار فوق العاده برای شب یلدا می باشد. در این دسر شما نیازی به پخت ندارید اما شاید کمی وقت گیر باشد، از این رو بهتر است این دسر را از روز قبل تهیه نمایید چون باید چند مرحله در یخچال قرار بگیرد. باید خاطر نشان کرد که دسر انار ترکیبی از طعم ترش و شیرین و بافت خامه ای و ژله ای می باشد.

دسر انار 4

لازم به ذکر است که لایه اول دسر انار ژله ای می باشد که به جای آب سرد از آب انار طبیعی تهیه شده است. در ضمن شما می دانید که گرفتن آب انار در خانه کار سختی نمی باشد. لازم به ذکر است که لایه دوم موس انار می باشد که از ترکیب مخلوط خامه ای با ژله انار و دانه های انار تازه شکل می گیرد. لایه سوم هم یک لایه شیرین خامه ای است که قطعا این دسر شما و مهمان های شب یلدای شما را سورپزایز خواهد کرد.

دسر انار 7

 

مواد لازم برای دسر انار سه لایه یلدا

پودر ژله انار ۳ بسته

آب جوش ۱ و ۳/۴ پیمانه

آب انار ۱ و ۳/۴ پیمانه

پنیر خامه ای ۳۵۰ گرم

خامه پر چرب ۲ پیمانه

وانیل ۱ قاشق چایخوری

پودر قند ۲ پیمانه

انار دان شده ۱ پیمانه (+برای تزیین)

 

طرز تهیه دسر انار سه لایه

در ابتدا باید ۹ لیوان یا هر ظرفی را آماده نمایید و روی یک سینی در یخچال بچینید.

سپس ژله برای لایه دوم را تهی نمایید. برای اینکار یک بسته ژله را در ۳/۴ پیمانه آب جوش ریخته و هم بزنید تا ژلاتین آن حل گردد. بعد ۳/۴ پیمانه آب انار سرد بیفزایید. ژله را در یخچال بگذارید تا نیم بسته گردد، باید ژله نیمه مایع شود. هر ۵ دقیقه آن را هم بزنید تا غلظت خوبی بگیرد. بعد آن را از یخچال بیرون بیاورید تا ژله به دمای اتاق برسد.

در این مرحله پنیر خامه ای را با سرعت بالا هم بزنید تا هوا به آن نفوذ نماید و سبک گردد. بعد خامه پر چرب، پودر قند و وانیل را در کاسه ای با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد تا حدی که خامه به حالت نوک تیز از همزن آویزان گردد. بعد پنیرخامه ای را به مخلوط قبلی اضافه نمایید.

سپس مخلوط خامه مرحله قبلی را که تهیه کرده بودید نصف نمایید. نصف آن را با قیف یا داخل ظرف دسر بریزید و صاف نمایید.

نصف دیگر را با ژله نیم بسته ترکیب نمایید تا صورتی گردد. با سرعت بالا استفاده نمایید. بعد ۱ پیمانه دانه انار را بیفزایید و هم بزنید. موس انار را به عنوان لایه دوم در ظرف دسر قرار دهید.

سپس ظرف ها را با سینی در یخچال قرار دهید تا ۱ ساعت بماند .

حال نوبت لایه آخر دسر انار سه لایه است. این لایه ژله غلیظ می باشد. ۱۷۰ گرم پودر ژله  را در ۱ پیمانه آب جوش ترکیب نمایید. ۱ پیمانه آب انار سرد را به آن بیفزایید و بگذارید خنک گردد.

سپس آن را روی ظرف دسر بیفزایید و سینی را در یخچال قرار دهید. چند ساعت منتظر بمانید تا تا ژله لایه سوم هم بسته شود.

لازم به ذکر است که روی دسر سه لایه را می توانید با دانه انار تزیین نمایید.

دسر انار 2 دسر انار 6

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.