۱۰ تا از محبوب ترین و خوشمزه ترین دسرهای ایتالیایی

loading...

دسرهای ایتالیایی یکی از خوشمزه ترین دسرهایی می باشند که پیشنهاد می کنیم حتما آن ها را تهیه و میل کنید، تقریبا غیر ممکن است که فقط ۱۰ دسر را در ایتالیا انتخاب کنید، دسرهای ایتالیایی زیادی، به صورت متنوع، فصلی و منطقه ای وجود دارند، بنابراین اعلام لیست و فهرست قطعی برای آن دشوار است. از این رو لیستی از بهترین دسرهای ایتالیایی را در این مقاله از مجله اینترنتی ۵ عصر خدمت شما عزیزان ارائه خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

آشنایی با دسرهای ایتالیایی خوشمزه

۱- ژلاتو Gelato

دسرهای ایتالیایی ژلاتو Gelato

ژلاتو، که به معنای واقعی کلمه “یخ زده” ترجمه شده است، یک دسر اختراع شده ایتالیایی نیست، بلکه از چین آمده است. این دسر به احتمال زیاد توسط مسافران تجاری قرن بیست و یکم به ایتالیا معرفی شد. اشتیاق ایتالیایی ها برای این دسر تشکیل شده از کوه های خامه ای، میوه ای و شکلاتی به صورت یخ زده، باعث شد که در قرن هجدهم به طور کلی این دسر جهانی گردد.

سه تفاوت عمده بین بستنی آمریکایی و بخش مشابه ایتالیایی آن یعنی ژلاتو وجود دارد: چربی، هوا و درجه حرارت. اکثرا در ژلاتو از کرم کمتری استفاده می کنند و در عوض از شیر بیشتری استفاده می نمایند، تعداد کمی از زرده تخم مرغ در آن وجود دارد و گاهی اوقات فقط با پوره میوه آن را شیرین می کنند و باعث می شود که آن مانند سوربتو شود. ژلاتو و سربیت با سرعت پایین تر زده می شود واین باعث می شود که ژلاتو متراکم تر از بستنی می شود و ظاهرا فشرده تر است، زیرا هوای آن کم است. ژلاتو نیز در دمای گرمتر از بستنی نگهداری و سرد می شود، و آن سبب می شود که نرم تر و خامه ای تر شود.

 

۲- تیرامیسو Tiramisu

دسرهای ایتالیایی تیرامیسو Tiramisu

دسر ایتالیایی بعدی که در رده دومین دسرهای ایتالیایی معروف است، تیرامیسو است، که به معنای واقعی کلمه به معنای «بِکِش من‌ رو بالا» است. این دسر یخچالی دارای لایه هایی از کیک اسفنجی است که در قهوه اسپرسو غوطه ور شده اند و در میان پنیر خامه ای ماسکرپون غنی که با افزودن زرده تخم مرغ کرم روشن زده شده، قرار گرفته اند.

بحث بسیار زیادی در مورد ریشه های این دسر وجود دارد، اما اکثرا موافقند که از منطقه وینتو در شمال ایتالیا گرفته شده است. با این حال باید پذیرفت که من داستان قومی را ترجیح می دهم که تیرامیسو به عنوان یک غذای بعد از مدرسه توسط مادربزرگ تهیه می شده است، اما امروزه به صورت بسته بندی از ladyfingers، پنیر mascarpone و قهوه اسپرسو الهام گرفته شده است. مادربزرگ ladyfingers را در قهوه فرو ریخته، سپس آنها را در پنیر mascarpone قرار داده و بچه ها را خوشحال می کند. با چند ترفند ساده این میان وعده (دسر کلاسیک) متولد شد. همچنین برای برخی، تیرامیسو با توت فرنگی یا سس لیمو محبوب است، بنابراین نگاهی به این تغییرات ارزشمند است.

 

۳- پاناکوتا Panna Cotta

دسرهای ایتالیایی پاناکوتا Panna Cotta

پاناکوتا، که در ترجمه ایتالیایی به «کرم پخته شده» ترجمه شده است، یک دسر مورد علاقه خیلی هاست و از منطقه پیمونت، که معروف به میراث لبنی غنی است، منشا گرفته است. روش اصلی تهیه این دسر، به احتمال زیاد، از پخت کرم با عسل و سفیده تخم مرغ است. نسخه مدرن این دسر با کرم با کیفیت بالا ساخته شده است که به خوبی شیرین شده است و هم چنین با ژلاتین مشتق شده از غضروف ماهی مخلوط شده و در یک قالب کوچک و بلند قرار می گیرد. برخی از بهترین پاناکوتا ها زمانی که به صورت خالص سرو می شوند، بی نظیرند. آنها معمولا با کمپوت میوه، کارامل یا سس شکلات سرو می شوند.

 

۴-Baba au Rhum یا رام بابا

دسرهای ایتالیایی Baba au Rhum یا رام بابا

رام بابا یک کیک مقوی استوانه ای است که در شربت رام (الکلی یا غیر الکلی) خیس شده و گاهی اوقات با کرم خمیر شیرین یا کیک خرد شده پر می شود. این خمیر غنی با تخم مرغ، کره و شیر غنی شده است. به نظر می رسد که در لهستان ساخته شده و راه خود را به پاریس، از طریق مناطق لورین و الزز فرانسه، زمانی که وارد ناپل شد، جایی که محبوبیت آن تا به امروز حفظ شده است، باز کرده است. این کوه شیرین یک کیک ساخته شده از چند babas در یک حلقه است.

 

۵- کاستای سیسیلی یا Sicilian Cassata

دسرهای ایتالیایی کاستای سیسیلی یا Sicilian Cassata

کاستاتا یک کیک غنی از سیسیل است که کیک اسفنجی را با ریکوتا شیرین و چیپس مرکبات تزیین می کند. کل کیک با مارسیپان، یک ورق خمیر بادام شیرین و با شکلات میوه ای یا مارسیپان تزئین شده است، که سیسیلی خیلی مشهور است. به نظر می رسد که این دسر، در طول دوره زمانی که سیسیل تحت حکومت اسلامی بود، در قرون وسطی ریشه دارد. تنوعی که از ناپل به ارمغان آورده شده است، شامل لایه های ژلاتو به جای ریکوتا و میوه است، مانند کیک بستنی. تمام کیک در یک لعاب شکر پوشیده شده است.

 

۶- کانولی یا Cannoli

دسرهای ایتالیایی کانولی یا Cannoli

کانولی ها ورق های خمیری سیسیلی هستند که رول و سرخ شده اند. کانولای کوچک با ریکوتا شیرین، قطعات میوه ای و مرکبات و گاهی شکلات پر شده است.

 

۷- نیمه فردو Semi-Freddo

دسرهای ایتالیایی نیمه فردو Semi-Freddo

این دسر “نیمه خنک” نامی است که به طیف وسیعی از دسرهای یخ زده داده می شود که می توانند لایه های کوکی یا کیک هایی با ژلاتو، موس یا کیک خرد شده و میوه باشد. اگر چه یخ زده است، اما آن را زمانی که بیش از حد سفت و سخت است، سرو نمی کنند.

 

۸- دسر کاسنی وینستو Cantucci di Prato e Vinsanto

دسرهای ایتالیایی دسر کاسنی وینستو Cantucci di Prato e Vinsanto

این دسر کاسنی توسکانی شامل بیسکویت بامیه بادام زده شده است که با یک شراب شیرین سرو می کنند

 

۹- کیک کاپری Torta Caprese

دسرهای ایتالیایی کیک کاپری Torta Caprese

این کیک بادام شکلاتی از جزیره کاپری آمده است. Torta caprese یک کیک شکلاتی سنتی ایتالیایی با بادام و یا گردو است.این یک کیک ساده است که مرطوب و معمولا مرکز آن نرم است.

 

۱۰- دسر زبایونه Zabaglione

دسرهای ایتالیایی دسر زبایونه Zabaglione

Zabaglione یک دسر ایتالیایی کلاسیک است و گاهی اوقات با یک نوشیدنی با انواع توت تازه در یک لیوان شامپاین یا با قهوه اسپرسو سرو می شود. این دسر شامل زرده تخم مرغ است که با شکر و شراب مارسلا شیرین شده است، و سپس در آب داغ حل و شل شده تا بسیار سبک و کرکی گردد. از آنجا که زرده ها طعم خوبی به دسر می دهند، حجمی از آن را به مخلوط اضافه می کنند. در شمال ایتالیا، شراب مشکاتو اغلب به جای مارسالا استفاده می شود. پس از سرد شدن، تخم مرغ زده شده اضافه می شود و خامه را برای کلاس بیشتر نیز به کار می برند.

 

 دسر ایتالیایی ترجمه شده از سایت: www.huffingtonpost.com

loading...
ممکن است شما دوست داشته باشید