تهیه پاناکوتای وانیلی به همراه چند مدل تزیین مجلسی

تهیه پاناکوتای وانیلی که یکی از بهترین و خوشمزه ترین دسرها برای یک بعد از شام محسوب می گردد، کار آسانی است. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه پاناکوتای وانیلی آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما هنرمندان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مفید باشد. این دسر لذیذ و مقوی یکی از بهترین نوع دسر ها به شمار می رود و شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول این دسر خوشمزه را که بسیار پرطرفدار هم می باشد تهیه نمایید. در ادامه خواهید قصد داریم تا طرز تهیه یک پاناکوتای وانیلی به همراه چند نمونه تزیین پاناکوتا برای مهمانی و مجالس به شا علاقمندان آموزش دهیم

 

دسر پاناکوتا چیست؟

تهیه پاناکوتای وانیلی 1

پاناکوتا یک پودینگ ساده محسوب می گردد که از ترکیب لبنیات غلیظ شده با ژلاتین تهیه می گردد. دسر پاناکوتا یک دسر ایتالیایی محسوب می گردد. پاناکوتا به زبان ایتالیایی خامه پخته شده معنی می شود، زیرا قدیم آن را با خامه غلیظ تهیه می نمودند. دسر پاناکوتا این روزها خیلی پرطرفدار است و در منوی بیشتر رستوران ها به چشم می خورد. لازم به ذکر است که شما برای تزئین و مزه دار دسر پاناکوتا گزینه زیادی از میوه تازه و پودر دارچین گرفته، تا شربت شیرین و مربای مد نظر خواهید داشت. دسر پاناکوتا را می توان یک روز قبل یا ۲ روز قبل آماده نمود و حتی نگران تغییر مزه یا ظاهر آن نبود.

 

پاناکوتای وانیلی

تهیه پاناکوتای وانیلی 2

همانطور که پیشتر گفته شد، پاناکوتا یک دسر ایتالیایی محسوب می گردد و از خانواده پودینگ به شمار می رود و به معنی خامه پخته شده می باشد. باید خاطر نشان کرد که بعد از خنک شدن پاناکوتا می توان انواع سس میوه، کارامل و … به آن اضافه و سرو نمود.

 

مواد لازم پاناکوتای وانیلی

  • شیر: ۱ پیمانه
  • خامه: ۱ پیمانه
  • شکر: ۳/۱ پیمانه
  • آب جوش: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل: ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی

  • ابتدا خامه و شیر را داخل قابلمه کوچک بریزید و سپس روی شعله ملایم بگذارید.
  • در مرحله بعد وانیل را به آن بیفزایید.
  • از هم زدن مخلوط غافل نشوید.
  • وقتی که مخلوط به حالت جوش آمد،پس از یک تا دو بار جوشیدن به آن شکر بیفزایید.
  • در این بخش می توانید مقداری از مواد را تست کنید و به مقدار شکر آن را متوجه شوید، ارگ شکر آن کم بود شکر را یکباره اضافه نکنید.
  • لازم به ذکر است که وقتی شکر به طور کامل حل شد، ظرف حاوی مخلوط را از حرارت بگیرید و در گوشه ای قرار دهید.
  • سپس دو قاشق آب جوش را داخل کاسه ای بریزید و ژلاتین را داخل آن حل نمایید.
  • لازم به ذکر است که ژلاتین را تا زمانی که شفاف نشد حتما هم بزنید.
  • ژلاتین را به مخلوط شیر و خامه بیفزایید و آنها را خوب با هم ترکیب کنید.
  • در این مرحله دسر شما اماده می باشد.
  • دسر را داخل ظرف مورد نظر خود بگذارید، می توانید اط قالب های سیلیکونی یا ظروف موچک شیشه ای برای این کار استفاده نمایید.
  • حدود پنج الی شش ساعت دسر را داخل یخچال بگذارید سپس آماده سرو می باشد.

 چند مدل تزیین پاناکوتا برای مجالس

 

تهیه پاناکوتای وانیلی 5

تهیه پاناکوتای وانیلی 2

تهیه پاناکوتای وانیلی 7

تهیه پاناکوتای وانیلی 6

تهیه پاناکوتای وانیلی 8

تهیه پاناکوتای وانیلی 10

تهیه پاناکوتای وانیلی 11

تهیه پاناکوتای وانیلی 12

تهیه پاناکوتای وانیلی 13

تهیه پاناکوتای وانیلی 3

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.