باقلوای گوشت غذایی مقوی برای سفره افطار ماه رمضان

باقلوای گوشت یکی از بهترین و خوشمزه ترین ایده ها برای یک افطار لذیذ و مقوی محسوب می گردد. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه باقلوای گوشت آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما هنرمندان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد. این غذای لذیذ و مقوی یکی از بهترین نوع غذاهای های ایرانی به شمار می رود و شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول این غذای خوشمزه و دلپذیر  را که بسیار پرطرفدار هم می باشد و مخصوصا برای ماه مبارک رمضان بسیار پرکاربرد است، تهیه نمایید. در ادامه خواهید توانست یک باقلوای خوشمزه و مقوی درست کنید.

 

باقلوای گوشت 1

باید خاطر نشان کرد که باقلوای گوشت حاوی مواد غذایی مقوی می باشد و یکی از بهترین غذاها ها برای سفره افطار روزه داران محسوب می گردد. به شما پیشنهاد می کنیم که برای سفره افطار باقلوای گوشت را حتما امتحان نمایید.مطمئن باشید هرگز پشیمان نمی شوید.

 

در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه باقلوای گوشت گوشت را خدمتتان ارائه کنیم.

باقلوای گوشت 2

مواد لازم برای باقلوای گوشت

آرد : ۳ پیمانه
شیر : ۱ پیمانه
شکر : ۱ قاشق غذاخوری
نمک : ۱ قاشق چای‌خوری
بکینگ‌پودر : ۲ قاشق چای‌خوری پر
روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم

باقلوای گوشت 5

طرز تهیه خمیر باقلوای گوشت

  • ابتدامواد خشک را دو بار الک نمایید
  •  سپس شیر و روغن را اضافه نمایید و روی آن را بپوشانید.
  • مواد را در جای تاریک قرار دهید تا ۲ ساعت استراحت کند .

 

باید خاطر نشان کرد که این خمیر را برای تهیه پیراشکی، قطاب، نان و سمبوسه هم می توان استفاده نمود.

 

مواد میانی باقلوای گوشت

  • گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم
    فلفل دلمه: ۲/۱ فنجان
    ذرت : ۱ فنجان
    پیاز :۲ قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل : به اندازه لازم
    رب گوجه : ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه باقلوای گوشت

  • نخست پیاز را نگینی خرد نمایید و با روغن کم تفت دهید.
  • گوشت چرخ‌کرده را با ذرت، فلفل دلمه‌ و رب به پیاز بیفزایید.
  • افزودن نمک و فلفل را به این مواد بیفزایید و آن را از روی حرارت بگیرید.
  • در مرحله بعد خمیر را نصف کنید و به ضخامت کمتر از نیم سانت باز نمایید.
  • کف ظرفی را چرب و یک قسمت از خمیر باز شده را روی آن پهن نمایید.
  • در این بخش مایع گوشتی را روی خمیر بگذارید و پنیر پیتزا را روی آن بریزید.
  • لایه بعدی خمیر را روی آن بگذارید و کناره‌ آن را به لایه اول اتصال دهید.
  • سرانجام زرده تخم‌مرغ را به اندازه کم روی خمیر بمالید و کنجد روی آن بریزید.
  • نهایت به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۸۰ درجه در فر بگذارید تا بپزد.

باقلوای گوشت 4

نکات تکمیلی باقلوای گوشت

  • باقلوای گوشت جز غذای ملل ترکی محسوب می گردد.
  • باید خاطر نشان کرد که مدت زمان آماده سازی مواد اولیه این غذا ۱ ساعت و مدت زمان پخت آن حدود ۴۰ دقیقه است.
  • باید خاطر نشان کرد که باقلوای گوشت را در وعده نهار و شام هم می توانید مصرف نمایید.
  • شما میتوانید در ماه مبارک رمضان از باقلوای گوشت برای افطار استفاده کنید.
  • مواد اولیه و دستور پخت این غذا برای ۴ نفر می باشد.
ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.