طرز تهیه باسلوق میوه ای سوغاتی با طعم بی نظیر و شیرین

باسلوق میوه ای یکی از شیرینی های های خوشمزه و خوش پخت و سوغات مراغه و اراک و ملایر به شمار می آید. اما پخت هر غذا یا کیک و دسری مستلزم دانستن یک سری نکات و آشنایی با روند تهیه آن نیز می باشد زیرا نکات کلیدی آشپزی به شما در تهیه بهترین و خوشمزه ترین غذاها کمک شایانی می کند. امروز در مجله اینترنتی ۵ عصر قصد داریم تا شما را با طرز تهیه باسلوق میوه ای آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما مخاطبان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد. شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول و قواعد باسلوق میوه ای را تهیه نمایید. در ادامه خواهید توانست این شیرینی خوشمزه را آماده کنید و به عنوان عصرانه ای خوشمزه میل نمایید.

باسلوق میوه ای 1 باسلوق میوه ای 3

باسلوق میوه ای

همانطور که در بالا گفته شد باسلوق یا راحت الحلقوم  از شیرینی و سوغات مراغه و اراک و ملایر محسوب می گردد و شما می توانید به راحتی این شیرینی بی نظیر را در منزل برای پذیرایی از مهمان هایتان با یک سرای مواد کم هزینه تهیه نمایید و از طعم خوب آن لذت ببرید. باسلوق میوه ای نیز از نشاسته و شکر و آب و گلاب و پودر نارگیل و پودر ژله تهیه می گردد.

باسلوق میوه ای 4 باسلوق میوه ای 5

لازم به ذکر است که باسلوق و مسقطی با نشاسته از شیرینی های بسیار پرطرفدار می باشند و اگر به تهیه انواع شیرینی علاقه مند دارید توصیه می کنیم این نوع شیرینی را هم امتحان کنید.

 

مواد لازم باسلوق میوه ای

  • شکر : ۱ لیوان
  • آب : ۱.۵ لیوان
  • نشاسته : ۱.۲ لیوان
  • گلاب : ۲.۳ لیوان
  • پودر نارگیل : به مقدار لازم
  • پودر ژله با رنگ و طعم دلخواه : به اندازه لازم

باسلوق میوه ای 6 باسلوق میوه ای 7

طرز تهیه باسلوق میوه ای

  • در گام نخست برای تهیه باسلوق میوه ای باید نشاسته را داخل ۱.۵ لیوان آب سرد حل نمایید و بعد پودر ژله و شکر و گلاب را به نشاسته ای که حل کرده اید بیفزایید.
  • در گام بعدی تمامی این مواد را با هم خوب مخلوط نمایید.
  • سپس مواد ترکیب شده را روی حرارت گاز بگذارید تا محلول نشاسته سفت گردد.
  • در گام بعدی مایه شیرینی باسلوق را داخل یک سینی با ضخامت ۱.۵ سانت قرار دهید و بعد سینی که شامل مایه شیرینی است را داخل یخچال حدود ۲ الی ۳ ساعت بگذارید و بعد سینی را از داخل یخچال خارج کرده و با چاقو باسلق را برش بزنید بعد مایه شیرینی را قالب بزنید و داخل پودر نارگیل غلطانده و در ظرفی بچینید.

باسلوق میوه ای 8

نکات مهم برای تهیه شیرینی باسلوق

  • لازم به ذکر است که بهترین طعم ژله برای تهیه باسلوق میوه ای ژله لیمو و یا ژله پرتقال محسوب می گردد.
  • برای رنگ بی نظیر باسلوق میوه ای بهتر است از ژله توت فرنگی استفاده کنید.
  • لازم به ذکر است که باسلوق میوه ای را به صورت گرد نیز می توانید در آورید و وسط باسلوق گردو و یا نصف انجیر بگذارید.
  • اگر می خواهید که طعم پودر ژله را خوب حس نمایید باید گلاب را از دستور باسلوق میوه ای خارج نمایید.
  • لازم به ذکر است که برای گرد نمودن باسلوق میوه ای مایه شیرینی نباید درون یخچال زیاد بماند. بهتر است که مایه شیرینی را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال بگذارید و بعد روی کف دست را خیس نموده و مایه شیرینی باسلوق را گرد کنید.

باسلوق میوه ای 10

باسلوق میوه ای 9

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.